Τετάρτη, 22/05/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της έλλειψης τροφής στο Καταφύγιο των αδέσποτων ζώων – Τι απάντησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ροπόκης

Για την  καταγγελία φιλοζωικού σωματείου που έχει δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, ρωτήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Ροπόκης.

Το θέμα έφερε προς συζήτηση με ερώτηση του ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία κ. Βασίλης Κωστούλας.

Ο κ. Ροπόκης απαντώντας στην ερώτηση του κ. Κωστούλα τόνισε μεταξύ άλλων ότι από πλευράς του ο Δήμος ενήργησε γρήγορα, όμως ενημερώθηκε καθυστερημένα αφού οι προμήθειες ήταν υπολογισμένες για μέχρι τέλος Μαρτίου:

«Εγώ ενημερώθηκα Παρασκευή το μεσημέρι. Δεν ήμουν έτοιμος να απαντήσω τηλεφωνικά και συγκεκριμένα. Σήμερα όμως μπορώ να απαντήσω διότι πήρα την υπηρεσία κατευθείαν για να δούμε σε ποιο στάδιο είμαστε.Επί της ουσίας η διαχείριση δεν έγινε σωστά και το λέω γιατί είναι η δεύτερη φορά. Για να το λαμβάνετε και εσείς υπόψιν, ότι μέχρι τέλος Μαρτίου είχε καταγραφεί, είχε μετρηθεί ότι η τροφή φθάνει μέχρι τέλος του μηνός (Μαρτίου). Εφόσον τελείωσε γρηγορότερα ήταν υποχρεωμένη η Φιλοζωική μέχρι τέλος Μαρτίου να έχουν τροφή. Από λάθος; Από ζήλο; Τις έφαγαν τα ποντίκια; Δεν θα έρθεις Παρασκευή μεσημέρι και να πεις ότι τελειώνει η τροφή αύριο … Εμείς είμαστε έτοιμοι ένα μήνα γρηγορότερα και υπογράφεται η σύμβαση αύριο – μεθαύριο. Χωρίς τη σύμβαση μπορούμε να πάρουμε τροφή; ή ο Δήμος μπορεί άνετα να πει παίρνω αύριο το πρωί 20 τσουβάλια;;;Και πως θα τα πληρώσουμε; Με την υπογραφή της σύμβασης έρχεται η τροφή αμέσως. Για τις μέρες που τελείωσε η τροφή κάποιοι φιλόζωοι κάποιοι πολίτες έχουν επιληφθεί. Αλλά το λάθος πιο είναι; Δεν έρχεσαι τελευταία στιγμή … Δύο λάθη! Έπρεπε να ενημερωθεί η υπηρεσία γρηγορότερα και το δεύτερο έπρεπε να κάνουν κουμάντο σε ότι συμφωνούμε!  » είπε στη τοποθέτηση του ο κ. Ροπόκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ