Μεγάλη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου η κοπή πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια, η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας τίμησε ανθρώπους και συλλόγους που έχουν προσφέρει στο πολιτισμό,  στο ποδόσφαιρο αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ,ο πρώην Γραμματέας της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας  κ. Ιωάννης Γέρος,  οι διαιτητές Ρούσος-Μπεκερτζής Νικόλαος και Ποντίκης Κων/νος, η μεικτή ομάδα νέων ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, ο Ενωσιακός προπονητής κ. Χρήστος Ντούρος, 6 αριστούχοι αθλητές- μαθητές που διαπρέπουν στις σχολικές αίθουσες αλλά και στον αθλητισμό, η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου “Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας”.

Η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας τίμησε επίσης την μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Απόλλωνα Πάργας Γιάννη Κλοτσώνη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα η σύζυγός του Μελίνα, ενώ στον Γιάννη Κλοτσώνη αναφέρθηκε ο στενός του φίλος και δημοσιογράφος Σπύρος Πλέουρας λέγοντας ” ο Γιάννης είναι εδώ απόψε και μας κοιτά από ψηλά”

Από την βραδιά αυτή δεν έλλειπε κανείς… Εκτός του προέδρου της ΕΠΟ, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαρικών Σωματείων Σάμου κ. Νικόλαος Βακάλης, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας κ. Αστέριος Αντωνίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής κοι Δημητρίου, Παπαχρήστος  ,πρόεδροι και αντιπρόεδροι ενώσεων από κάθε γωνιά της Ελλάδας,  οι βουλευτές Πρέβεζας και Λευκάδας κοι Μπάρκας, Γιαννάκης και Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας και Πάργας κοι Μπαϊλης και Νάστας , ο διαιτητής της Super League κ. Θάνος Δημήτριος και σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των σωματείων της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Δημήτριος, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομου για καλή χρονιά.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας ο οποίος κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του μίλησε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. (περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί)

Για το ερασιτεχνικό, αλλά και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι παρατημένο και στην σκιά ενός επαγγελματικού ποδοσφαίρου που έχει διχάσει την ελληνική κοινωνία. “Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτό που  επαγγελθήκαμε προεκλογικά. (…) Εμείς πήγαμε (στην ΕΠΟ ) για να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο και αυτό κάνουμε. Μοναδικός μας κριτής το αλάθητο ένστικτο της Ελληνικής Κοινωνίας, όχι ο μικρόκοσμος του ποδοσφαίρου. Πρέπει να αλλάξει πρόσωπο το ποδόσφαιρο …” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γραμμένος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites