Πέμπτη, 13/12/2018

Θωμάς Τσούνης : Η ψυχή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Αγαπάει τη πόλη αυτή σαν δεύτερη πατρίδα του και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Αυτό το πολυεργαλείο που ονομάζεται Θωμάς Τσούνης  είναι ο άνθρωπος που σήκωσε κυριολεκτικά στις πλάτες του για ακόμα μία χρονιά την διοργάνωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Είναι ο άνθρωπος ορχήστρα, είναι ο μαέστρος που αν δεν διευθύνει μια «συναυλία» το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν παραφωνίες… Όσοι παρακολούθησαν την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, του Καρναβαλιού της Ηπείρου, θα είδαν έναν άνθρωπο να τρέχει πιο γρήγορα και από το Θανάση Βέγγο.

Από το να ενημερώσει τα γκρούπ, να τα συντονίσει και να μεριμνά για την ασφαλή διέλευση των αρμάτων από την παραλία, ως στο να ανεβαίνει κυριολεκτικά στις ταράτσες για να εκτοξεύσει τα πυροτεχνήματα και ταυτόχρονα να κάνει και Live μετάδοση στο facebook φροντίζοντας να φτάσει σε κάθε άκρη της χώρας το μεγαλείο του Καρναβαλικού Κομιτάτου.

Αυτά ακούγονται λίγα για όσους ξέρουν τις θυσίες και τους κόπους του Θωμά καθ όλη την διάρκεια που η οργανωτική επιτροπή προετοιμάζεται για να φτάσει το καρναβάλι του κομιτάτου εκεί που είναι σήμερα.

Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ακούραστο που δεν αφήνει ούτε ένα λεπτό από το χρόνο του να περάσει χωρίς να είναι δημιουργικό. Αυτός είναι ο Θωμάς Τσούνης, ο πρόεδρος και η ψυχή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ