Παρασκευή, 22/02/2019

Θερμό επεισόδιο για τα … «μάτια» του Μπαϊλη στο Καρναβάλι της Πρέβεζας!

Άναψαν τα  …. αίματα κατά την διάρκεια της παρέλασης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο εμπνευστής του μεγαλύτερου Καρναβαλιού της Ηπείρου και δημοσιογράφους Σπύρος Πλέουρας πήρε το μικρόφωνο και άρχισε τις ευχαριστίες …

 Ο Σπύρος Πλέουρας ευχαρίστησε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την συμβολή τους στη προβολή και διάδοση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας σε όλη την Ελλάδα … ( ξέχασε βέβαια κάποια αλλά δεν πειράζει)

Η αναφορά του στο Δήμο Πρέβεζας και κυρίως στο Δήμαρχο τον κ. Μπαϊλη ήταν αυτή που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο από τους ντόπιους θεατές, όσο και από τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Πλέουρας είπε μεταξύ άλλων πως το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν Δήμαρχος ο Χρήστος Μπαϊλης και πως η Πρέβεζα θα πρέπει να τον έχει για πολλά χρόνια ακόμα δήμαρχο …

Η αλήθεια είναι ότι όσοι ξέρουν πως διοργανώνεται κάθε χρόνο το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και ποιοι κοπιάζουν για να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα, έπεσαν από τα σύννεφα ακούγοντας αυτά τα λόγια που κάθε άλλο παρά σχέση με την πραγματικότητα έχουν, καθώς ειδικά επί δημαρχίας Μπαϊλη στο Δήμο Πρέβεζας, το Καρναβαλικό Κομιτάτο έχει ελάχιστα να θυμάται ως συνεισφορά!

Αντιδρώντας πολύ έντονα ο αρχηγός του Γκρουπ «Allalum in the Sallon» Δημήτρης Καραμανίδης έφυγε από τη σειρά που παρήλαζε το γκρούπ του και εμφανώς εκνευρισμένος πήρε το μικρόφωνο.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης μεταξύ άλλων είπε πως δεν πρέπει να μηδενίζονται οι προσπάθειες όσων έχουν προσφέρει τόσα χρόνια στο Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πρέβεζας και τόνισε πως ο Δήμος Πρέβεζας, δεν έχει βοηθήσει καθόλου στην διοργάνωση του Καρναβαλιού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συνεισφορά του Δήμου στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας είναι περίπου 30 μίνι σκαλωσιές στις οποίες στήνεται η ηχητική κάλυψη, ένα πατάρι για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το γεγονός  και ένα ποσό της τάξης των 2000 για την κάλυψη μέρους (όχι ολόκληρου) των εξόδων του ήχου.

Αυτά, την ώρα που ο Δήμος Πρέβεζας ενέκρινε πέρσι το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ από τον δικό του προϋπολογισμο για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2017-18, οι οποίες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν σε μέγεθος με τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη πόλη … Σαφώς το Καρναβάλι της πόλης είναι πολύ μεγαλύτερο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ