Άλλα λέει και άλλα κάνει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης – “Ξεσπιτώνει” και πάλι άπορη οικογένεια από το κληροδότημα του Δήμου!

Αντιμέτωπη και πάλι με τον εφιάλτη της έξωσης βρίσκεται η άπορη οικογένεια που στεγάζεται σε κληροδότημα του Δήμου Πρέβεζας επί της Οδού Πολυτεχνείου. Το θέμα είναι γνωστό και απασχολεί την τοπική κοινωνία τα τελευταία 4 χρόνια που ο Δήμος Πρέβεζας δείχνει το σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο του σε αυτή την οικογένεια των συμπολιτών μας, σέρνοντας την στα δικαστήρια.

Στο προτελευταίο επεισόδιο αυτού του … “σήριαλ” , ο ίδιος ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε τα τέλη Οκτωβρίου, δήλωσε πως για το θέμα της στέγασης της άπορης αυτής οικογένειας θα πρέπει να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε νεότερη συνεδρίαση του (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), και χωρίς να κάνει καμία απολύτως ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση τηλεφώνησε ο ίδιος ο κ. Μπαϊλης, σύμφωνα με ανακοίνωση της “συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων – ανέργων Πρέβεζας” στην οικογένεια και της ζήτησε να φύγει από το κληροδότημα της Κλεονίκης Γιαννουλάτου.

Αυτό αποτελεί πλήρη ανακολουθία δηλώσεων και πράξεων από πλευράς του Δημάρχου Πρέβεζας, αφού θα περίμενε κανείς να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να εκφράσουν άποψη για το θέμα και να συναποφασίσουν, ώστε να ξέρει και η κοινωνία της Πρέβεζας, ποιος είναι και τι .

Η Δημοτική αρχή θα πρέπει να ξέρει ότι η οικογένεια αυτή δεν είναι μόνη της  και δεν θα μείνει μόνη της, αφού από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία στο πλευρό της βρίσκεται η “επιτροπή αλληλεγγύης πολιτών” και που και σε αυτή τη νέα δοκιμασία ετοιμάζεται να σταθεί και πάλι δίπλα της.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της “συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων – ανέργων Πρέβεζας” για το συγκεκριμένο θέμα:

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Ως «συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας» μαζί με την «επιτροπή αλληλεγγύης πολιτών»  είχαμε κινητοποιηθεί στο παρελθόν ενάντια στο Δήμο Πρέβεζας ο οποίος έχει αποφασίσει να διώξει άπορη οικογένεια, που διαμένει σε κτίριο το οποίο παραχωρήθηκε στο Δήμο από αποθανούσα συνδημότισσά μας (η οποία ζήτησε να μη φύγει η οικογένεια).

Τη τελευταία φορά στα τέλη Οκτώβρη οι πιέσεις για έξωση είχαν ενταθεί με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση έξω από το σπίτι. Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30/10/17 ο ίδιος ο Δήμαρχος «πήρε» πάνω του την υπόθεση και με βαρύγδουπο ύφος συμπόνιας δήλωσε ότι τελικά η οικογένεια δε θα φύγει. Καλούμε τα ΜΜΕ της πόλης να αναδημοσιεύσουν τις δηλώσεις του.

Τρείς μήνες μετά στις 31 Γενάρη του 2018 η οικογένεια δέχτηκε τηλέφωνο !!! από τον ίδιο το δήμαρχο οποίος ζήτησε προφορικά από την οικογένεια να ξεσπιτωθεί….

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Σε παλιότερη ανακοίνωσή μας λέγαμε ότι «ένα έγκλημα της διπλανής πόρτας συντελείται στο Δήμο μας, ντυμένο με το μανδύα της υποκρισίας, στην οποία προσπαθούν να μας εθίσουν. Το έγκλημα αυτό το σερβίρουν ψευδόμενοι με νομότυπες κουβέντες, επικαλούμενοι νόμους και συμβόλαια στο όνομα των δημοτών της πόλης μας, δηλαδή στο όνομα όλων μας. Κι έτσι το μετατρέπουν σε έγκλημα κατά όλων των δημοτών Πρέβεζας». ΔΕ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.

Η ενέργεια του Δήμου δε μας εκπλήσσει μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Δήμος συναινεί πολιτικά επί χρόνια με τη συρρίκνωση των εισοδημάτων μας, την ελαστική εργασία, την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας μας, την καταρράκωση της αξιοπρέπειας και τον εμπαιγμό της νοημοσύνης μας, την υποθήκευση του μέλλοντος της πόλης και των πολιτών της.

Είμαστε στο πλευρό αυτής της οικογένειας αλλά και κάθε δοκιμαζόμενου/-ης συμπολίτη μας προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα σε στέγαση και αξιοπρεπή διαβίωση. Ενωμένοι  όλοι οι δημότες της πόλης και με όπλο την αλληλεγγύη να τους σταματήσουμε!

Καμία έξωση! Κανένας μόνος του στη κρίση! Δεν φεύγει κανείς από το σπίτι του! Αν είναι να δείξουμε τη πόρτα εξόδου σε κάποιον, αυτός είναι ο Δήμος και αυτοί που κυβερνάνε.

 

«συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας»

1 Φλεβάρη 2018

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites