ΠΡΕΒΕΖΑ : Υπολογίστε τα έξοδα σας με βενζίνη και υγραέριο και δείτε το κέρδος σας στην Αutogas Ανδρεανίδης

H Ανδρεανίδης υγραεριοκίνηση δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου και ειδικότερα στην μετατροπή οχημάτων σε εναλλακτικά καύσιμα με υγραέριο και φυσικό αέριο.

Το κόστος της κατανάλωσης σε βενζίνη σας φαίνεται μεγάλο ,αλλά δεν γνωρίζεται αν σας συμφέρει η μετατροπή σε υγραέριο ; Η επιχείρηση Ανδρεανίδης σας προσφέρει ένα εύχρηστο υπολογιστή για να δείτε και μόνοι σας το κέρδος σας .Υπολογίστε τα έξοδα σας με Βενζίνη και με Υγραέριο  και δείτε το κέρδος σας πολύ απλά

Η πολυετής πείρα και οι ειδικές γνώσεις των εργαζόμενων της AC SA, του παραγωγού συστημάτων υγραεριοκίνησης για αυτοκίνητα LPG/CNG μάρκας STAG έχει ως αποτέλεσμα τα προϊόντα να είναι επιτυχώς συνδεδεμένα με καινοτόμες λύσεις και απλή χρήση.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι έχουν ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι λαμβάνουν προϊόντα ύψιστης ποιότητας, φιλικό περιβάλλον και προσιτές τιμές.

Η επιχείρηση Ανδρeανίδης Gas έχει την αποκλειστική διανομή και εμπορία της Ιταλικής εταιρίας LANDI RENZO. Τα ειδικά εξελιγμένα συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου της LANDI RENZO είναι απόλυτα συμβατά ακόμη και με τους πιο σύγχρονους και απαιτητικούς κινητήρες έμμεσου και άμεσου ψεκασμού (TSi & FSi) που χρησιμοποιούν τα περισσότερα αυτοκίνητα σήμερα.

Ιταλική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1958 στην Βιντζέζα. Δημιουργεί υψηλής ποιότητας συστήματα και εξαρτήματα υγραεριοκίνησης (LPG) & αεριοκίνησης (CNG). H Lovato GAS μετράει περισσότερες από 5 εκατ. εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης σε οχήματα σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της επιτυχίας και της αξιοπιστίας της! Το 2008 η Lovato GAS μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και έγινε μέλος της Landi Renzo Group.

Η ΑΕΒ είναι η μεγαλύτερη Ιταλική εταιρία ηλεκτρονικών στο χώρο της υγραεριοκίνησης. Προμηθεύει με εγκεφάλους και λογισμικό τις περισσότερες και πιο γνωστές Ιταλικές εταιρίες χώρου όπως Lovato και Landi Renzo.Οι εγκέφαλοι A.E.B. καλύπτουν όλη τη γκάμα των κινητήρων, ατμοσφαικούς τούρμπο και άμεσου ψεκασμου μεχρι 380hp. Έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με τη θύρα OBD (εγκεφάλου) του αυτοκινήτου για τη διόρθωση του μίγματος εν κινήσει καθώς και την κατ’ επιλογή ψεκασμού βενζίνης..

Διεύθυνση Σόλωνος Γκίκα 65, Φιλιππιάδα Πρέβεζας

Τηλέφωνο επικοινωνίας  2683024898  Κινητό 6973005007

Διαδικτυακός τόπος


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites