ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Ένας “αθεράπευτα φιλελεύθερος” μπροστάρης του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι μηχανές έχουν πάρει μπροστά για τα καλά στη Ν.Δ και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις ομιλίες όλων των πολιτικών στελεχών της κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας.

Σε προεκλογικό ρυθμό βρίσκεται η Ν.Δ. με τα πολιτικά της στελέχη να οργώνουν κυριολεκτικά κάθε γωνιά της χώρας μας. Στο πλαίσιο αυτό  ο Γραμματέας του κόμματος κ. Λευτέρης Αυγενάκης κινείται σε όλη τη χώρα για να προετοιμάσει οργανώσεις και στελέχη.

Χθες Κυριακή πρωί βρέθηκε στην κατάμεστη σάλα του ξενοδοχείου Margarona Royal, όπου πραγματοποιήθηκε η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, παρουσία πλήθους μελών, φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος.

Παρόν στη κοπή της πίτας ήταν και ένα από τα πιο δυνατά και δυναμικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, το μέλος της Πολιτικής επιτροπής του κόμματος κ. Σπύρος Κυριάκης.

Ο “αθεράπευτα φιλελεύθερος ” Σπύρος Κυριάκης, όπως τον αποκάλεσε και ο Γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης, είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα και σε αυτόν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ποντάρει πολλά.

Τον Σπύρο Κυριάκη και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη τους συνδέει οικογενειακή φιλία πολλών ετών, αλλά και πλήρης ταύτιση πολιτικών ιδεών, στοιχεία που κάνουν το μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος έναν από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του κ. Μητσοτάκη.

Η ομιλία του Σπύρου Κυριάκη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ, ήταν κάτι παραπάνω από πολιτική, αφού με στόφα έμπειρου πολιτικού στελέχους μίλησε χωρίς σημειώσεις και χαρτιά, μία εικόνα που στις μέρες μας σπανίζει!

Ο Σπύρος Κυριάκης όμως δεν μίλησε μόνο για την Νέα Δημοκρατία και τις επερχόμενες εκλογές, δεν άσκησε μόνο δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μίλησε και για προβλήματα της Πρέβεζας , θέτοντας τα ανοιχτά στον Γραμματέα του κόμματος.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Σπύρου Κυριάκη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites