Κυριακή, 22/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Μεγάλη «στροφή» στην Πετρελαιοκίνηση για τους αγοραστές αυτοκινήτων – Πρώτη σε πωλήσεις η Nissan Λαϊνάς

Με την τιμή της βενζίνης να έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας για τα Βενζινοκίνητα αυτοκίνητα να είναι αρκετά ακριβά για την Ελλάδα της κρίσης, πολλοί είναι εκείνοι που διαλέγουν τη λύση της πετρελαιοκίνησης, καθώς το Diesel είναι φθηνότερο καύσιμο, αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας είναι πολύ φθηνότερα σε σχέση με αυτά των Βενζινοκίνητων.

Σε αυτή τη τάση των τελευταίων ετών λοιπόν η Πρέβεζα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, με τους αγοραστές της περιοχής να κάνουν στροφή στην αγορά πετρελαιοκίνητων Ι.Χ. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 54% των οχημάτων που ταξινομήθηκαν στην περιοχή μας το 2017 ήταν Diesel, ενώ το 46% ήταν κινητήρες Βενζίνης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία για τα επαγγελματικά οχήματα καθώς, σε αντίθεση με άλλες εποχές που σε αυτή τη κατηγορία επικρατούσαν οι πετρελαιοκίνητοι κινητήρες, το 2017 μεγάλο ποσοστό ,συγκεκριμένα το 16%, των επαγγελματικών αυτοκινήτων που ταξινομήθηκαν ήταν κινητήρες βενζίνης και μόλις το 4 % ήταν Diesel.

«Πρωταθλήτρια» εταιρία στις νέες ταξινομήσεις οχημάτων το 2017 αναδείχθηκε η Nissan με ποσοστό 31% , ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Volkswagen με 23,2% και στην τρίτη θέση αρκετά πίσω με ποσοστό 16,9 % η Renault.

Στις υπόλοιπες θέσεις ακολουθούν οι Fiat με 7,7% , Sκoda με 7%, Opel με 4,2 % , Citroen με 2,1 % , Peugeot με 1,4 % , Ford με 0,7 % και η Kia με 0,7 %.

Η πρωτιά της Nissan στη Πρέβεζα οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό της στην Αντιπροσωπεία Nissan Λαϊνάς που με την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση πελατών, το εξειδικευμένο συνεργείο και την μακρά ιστορία στο χώρο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των υποψήφιων αγοραστών της περιοχής.

Αν λοιπόν και εσείς, θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα  αλλάζοντας το παλιό σας αυτοκίνητο , με ένα τελευταίας τεχνολογίας Nissan , πληρώνοντας χαμηλά τέλη κυκλοφορίας  και εξασφαλίζοντας μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, η Nissan Λαϊνάς έχει τις λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

Απευθυνθείτε στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της Nissan στην Πρέβεζα – Nissan Λαϊνάς  στη Λεωφόρος Ιωαννίνων 456 ή στο τηλέφωνο 26820-28135.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ