Δευτέρα, 25/03/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Θέμα χρόνου η τοποθέτηση φαναριών στη Συρρακουσών – Έρχονται μονοδρομήσεις και άλλες κυκλοφοριακές αλλαγές

Συνάντηση για την επίλυση βασικών κυκλοφοριακών θεμάτων στην πόλη της Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία συγκοινωνιολόγων, εκπροσώπων του Δήμου Πρέβεζας και της Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr τέθηκαν επί τάπητος τα κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικές οδούς της πόλης, όπως η Λεωφόρος Ειρήνης , η Οδός Μερκούρη σε όλο της το μήκος , γνωστή για τα πολλά και σοβαρά τροχαία ατυχήματα που έχουν συμβεί σε αυτή και η συμβολή των οδών Επτανήσου και Συρρακουσών, όπου και εκεί έχουν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, η πρόταση των συγκονωνιολόγων για την Οδό Συρρακουσών είναι να τοποθετηθούν όπωσδήποτε φανάρια, καθως τα μέχρι τώρα μέτρα πρόληψης ατυχημάτων στην συγκεκριμένη οδό δεν έχουν αποδόσει. Επίσης οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για μονοδρομήσεις οδών που σηκώνουν μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο.

Μετά και την πρόταση των συγκοινωνιολόγων η τοποθέτηση φαναριών στη συμβολή των οδών Συρρακουσών και Επτανήσου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς είναι και επιθυμία των κατοίκων της περιοχής.

Το  σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση για τις κυκλοφοριακές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην Πρέβεζα και η συζήτηση αυτή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ