Τρίτη, 25/06/2019

Να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας για την ονομασία των Σκοπίων ζητά ο Δημήτρης Παππάς

Την έκδοση ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας για την ονομασία των Σκοπίων, ζητά με αίτημα του ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Α.ΣΥ.Π κ. Δημήτρης Παππάς.

Ο κ. Παππάς όπως αναφέρει στο σχετικό αίτημα του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοσμά Κορωναίο , είναι χρέος του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρει θέση για μια σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, χωρίς τον όρο Μακεδονία  και να ταχθεί απέναντι σε αλυτρωτικές επιδιώξεις και απόψεις.

Παραθέτουμε την αίτηση του κ. Παππά προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας :

 

Προς
τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας

Κύριε Πρόεδρε,

Διανύουμε περίοδο εξελίξεων στις σχέσεις μας με την Π.Γ.Δ.Μ. και με αφορμή την διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη , προτείνω την έκδοση ψηφίσματος για την ονομασία των Σκοπίων.
«…Είναι χρέος μας να πάρουμε θέση για μια σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, χωρίς τον όρο Μακεδονία και τασσόμεθα απέναντι σε αλυτρωτικές επιδιώξεις και απόψεις…»
Χωρίς να υποκαθιστούμε την διπλωματία της χώρας μας, ζητούμε τα κόμματα να αφήσουν τους Έλληνες πολίτες ανεπηρέαστους να συμμετέχουν στο επικείμενο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα στις 4/02/2018 και να διαφυλάξουμε την ενότητα της χώρας.
Ύστερα από τα ανωτέρω αιτούμαι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να τεθεί ως πρώτο θέμα συζήτησης.

Για την Α.ΣΥ.Π.

Δημήτρης Παππάς, Δημοτικός Σύμβουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ