Χριστουγεννιάτικη γιορτή με βραβεία και επαίνους για το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας αποχαιρέτισε το 2017 με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών , μαθητών και γονέων , τραγουδώντας κάλαντα από όλη την Ευρώπη και επιβραβεύοντας τους μαθητές που διακρίθηκαν με συνεργατικά έργα και δημιουργικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning.


Ιδιαίτερη χαρά και τιμή η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου , που παρέδωσε τα βραβεία στους μαθητές . Στην εναρκτήρια ομιλία του τόνισε ότι ‘ το σημαντικότερο μήνυμα είναι η συμμετοχή των μαθητών σε τέτοιες δραστηριότητες που δίνει και τη δυνατότητα της διάκρισης . Η επικοινωνία με παιδιά από άλλες χώρες , η ανταλλαγή εμπειριών , η συνεργασία ,αλλά και η δοκιμασία σε δραστηριότητες καινούριες και η φιλία που αναπτύσσεται , όλα αυτά είναι πιο σημαντικά ακόμη και από την ίδια τη διάκριση .Για αυτό θα ήθελα να ενθαρρύνω όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού μας να συμμετέχουν σε τέτοια προγράμματα για να επωφελούνται οι μαθητές από όλα τα προαναφερθέντα. Πρόκειται για μοναδικές εμπειρίες που χαράζονται στην ψυχή των παιδιών και ανοίγουν ορίζοντες.”
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , κ. Κωνσταντίνος Καμπουράκης και ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων , κ. Ευάγγελος Ντάκουλας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την εκδήλωση και έδωσαν τις βεβαιώσεις για τις ετικέτες ποιότητας που απέσπασαν τα 2 έργα : ‘ OUT OF THE BOX ” και ‘ CHILDREN OUR FUTURE ‘ στους μαθητές . Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου υπό την άοκνη καθοδήγηση της μουσικού , κ. Θάλειας Βαγγέλη . Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που για άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν ότι το σχολείο είναι συμμετοχή , χαρά , συνέργεια, δημιουργία .
Χρόνια πολλά σε όλους !!!
Καλές γιορτές , 2018 ευχές για δύναμη , υγεία , δημιουργικότητα !!!

https://youtu.be/BJK3Dxo9vbcn


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites