Με στόχο την “Επιμελητηριακή Ανατροπή” …

Συζήτηση με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ένημέρωσης πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο συνδυασμός “Επιμελητηριακή Ανατροπή” με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κοτσίνη.

Μέσα από την συζήτηση αυτή ο κ. Κοτσίνης παρουσίασε τους στόχους του συνδυασμού για την επόμενη ημέρα στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, ενώ ξεκαθάρισε και τη θέση του αναφορικά με την πολυσυζητημένη υποψηφιότητα στελέχους της Χρυσής Αυγής στο συνδυασμό του Γιάννη Γιαμά, λέγοντας πως δεν επιθυμεί την επόμενη ημέρα να συνεργαστεί και να συνομιλήσει με άτομο που δεν αποκηρύσσει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν από κύκλους του κ. Γιαμά σχετικά με την στήριξη ή όχι του ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό “Επιμελητηριακή Ανατροπή” και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για το θέμα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) ο κ. Κοτσίνης ανέφερε χαρακτηριστικά “Υπήρξε προσπάθεια από διάφορους κύκλους να θολώσουν τα νερά ότι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί μας.”Υπήρξε πρόταση πριν από 1-2 μήνες από την πλευρά του κ. Γιαμά να συμμετάσχουμε σαν κόμμα στο δικό του ψηφοδέλτιο. Η πρόταση δεν ήταν επίσημη, απλός προσέγγισε κάποιους ανθρώπους του χώρου μας.” ενώ συμπληρωματικά ο συντονιστής της Ν.Ε κ. Δημήτρης Παπαδήμος  είπε μεταξύ άλλων πως  “Συνεδρίασε το κομματικό μας όργανο και αποφάσισε να μην δεχθεί αυτή την πρόταση.”

Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν πως έχει κομματικοποιήσει τις επιμελητηριακές εκλογές ο κ. Κοτσίνης τόνισε ” Όχι εγώ δεν κομματικοποίησα τις εκλογές και ούτε είχα τέτοια πρόθεση”.

Σχετικά με το μικρό εκλογικό σώμα που θα συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Πρέβεζας τις 16 και 17 Δεκεμβρίου, έστρεψε ξεκάθαρα τα βέλη του προς την τωρινή διοίκηση του επιμελητηρίου, καθώς θεωρεί ότι εσκεμμένα δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα πάρα πολλοί επαγγελματίες μέλη του επιμελητηρίου, ώστε να ενημερωθούν οικονομικά και να μπορέσουν να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα στις κάλπες να προσέλθει μόνο το ένα τέταρτο των μελών του επιμελητηρίου και κάλεσε αυτούς τους 1500 ψηφοφόρους να πάρουν θέση και να στηρίξουν τον ψηφοδέλτιο της “Επιμελητηριακής Ανατροπής” για να υπάρχει πλουραλισμός στη νέα διοίκηση την επόμενη μέρα.

 

Ανάμεσα στους στόχους του συνδυασμού της “Επιμελητηριακής Ανατροπής” είναι η συμβολή σε ζητήματα διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του επιμελητηρίου και ιδίως στα οικονομικά. Η αύξηση της κινητικότητας στο επιμελητήριο το οποίο σύμφωνα με τον κ. Κοτσίνη θα πρέπει να συνεδριάζει και στους άλλους δύο δήμους της Π.Ε Πρέβεζας και όχι αυστηρά και μόνο στην πόλη της Πρέβεζας.

 

 

Ένας επίσης βασικός στόχος είναι η ενημέρωσητων επαγγελματιών σχετικά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ και επικοινωνία με τα Υπουργεία καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε ο αρμόδιος Υπουργός  κ. Χαρίτσης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην πόλη μας, η  Πρέβεζα έχει πάρα πολύ χαμηλή συμμετοχή επαγγελματιών και επιχειρήσεων στα προγράμματα ΕΣΠΑ, με μόλις δύο αιτήσεις …

“Ο Επιμελητηριακός θεσμός μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και αυτή είναι μια από τις βασικές προθέσεις του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Ανατροπή».

– Εκτός από την επιτακτική ανάγκη το Επιμελητήριο Πρέβεζας να ξαναγίνει δίκτυο επικοινωνίας των ελεύθερων επαγγελματιών – όλων, ανεξαρτήτου ιδεολογικής απόχρωσης – μεταξύ τους, αλλά και μεταξύ αυτών  και των διοικητικών δομών.

– Εκτός από την πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: πληροφόρηση προς τους επαγγελματίες για τεχνολογικές αλλαγές-εξελίξεις, κατανόηση των τάσεων της αγοράς, ανάγκη εξωστρέφειας, αναπτυξιακών προοπτικών, ενσωμάτωσης των αρχών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κ.α…

Θα στοχεύσουμε στην ενδυνάμωση του συμβουλευτικού του ρόλου, θα διεκδικήσουμε και θα δουλέψουμε προς την κατεύθυνση να καταστρωθεί με την συμμετοχή και άλλων θεσμικών και μη φορέων ένα στρατηγικό αναπτυξιακό πλάνο για την ευρύτερη περιοχή μας. Ένα μπούσουλα για το πού πάμε, πού θέλουμε να πάμε και ποιους δρόμους μπορούμε να ακολουθήσουμε.” ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Χρήστος Κοτσίνης.

Οι υποψήφιοι με το συνδυασμό “Επιμελητηριακή Ανατροπή” είναι:

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

 

  1. ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΝΑΤΑΣΑ  του Νικολάου
  2. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ   ΚΛΕΟΝΙΚΗ  του Γεωργίου
  3. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ  του Χαράλαμπου
  4. ΤΣΑΒΕΛΗ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  του Παντελή

 

ΤΜΗΜΑ   ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ

 

  1. ΖΕΝΕΜΠΙΣΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ  του Βάιου
  2. ΚΟΤΣΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ  του Οδυσσέα

 

ΤΜΗΜΑ   ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

  1. ΜΟΥΚΑΝΟΣ   ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  του Ελευθερίου
  2. ΜΠΕΚΑ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  του Δημητρίου
  3. ΠΑΠΠΑΣ   ΧΡΗΣΤΟΣ  του Διονυσίου
  4. ΣΠΥΡΑΚΟΥ    ΜΑΡΙΑ  του Χαράλαμπου

 

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ

 

  1. ΚΟΤΣΙΝΗΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ  του Οδυσσέα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites