ΠΡΕΒΕΖΑ : Σε απολογία καλείται ο καθηγητής του ΤΕΙ Μιχάλης Διακομιχάλης

Ο  καθηγητής  του ΤΕΙ Πρέβεζας Μιχάλης Διακομιχάλης με ανάρτηση του στο facebook  έκανε γνωστό  ότι καλείται σε απολογία με τις κατηγορίες της «διασποράς ψευδών ειδήσεων και της δυσφήμισης της τιμής και της υπόληψης των καθηγητών του Τμήματος » στην έκτακτη Γ.Σ του τμήματος την Τρίτη στις 11,00 το πρωί.

Ζητάει τη στήριξη των εν ενεργεία και πτυχιούχων φοιτητών έμπρακτα με το  να παραστούν στην Γ.Σ του Τμήματος  και  όπως λέει χαρακτηριστικά «ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. »

Παραθέτει δε και το απόσπασμα του πρακτικού που τον καλεί σε απολογία :

«Απόσπασμα Πρακτικού του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Εκτός ημερήσιας διάταξης:
«Επί των δηλώσεων του κ. Μιχαήλ Διακομιχάλη στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης»
Τα μέλη της Συνέλευσης ομόφωνα αποδέχονται να συζητηθεί εκτάκτως το θέμα των δηλώσεων του κ. Διακομιχάλη στα τοπικά ΜΜΕ, καθώς αυτές έχουν επηρεάσει τη φήμη και λειτουργία του Τμήματος σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη χρονική περίοδο.

Μετά από διαλογική συζήτηση ομόφωνα αποφασίζουν τα εξής:
α) Οι επανειλημμένες αντιδεοντολογικές και αντισυναδελφικές αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, του Αναπλ. Καθηγητή του Τμήματος κ. Διακομιχάλη, για πλημμελή εκπλήρωση των καθηκόντων των καθηγητών του Τμήματος στερούνται κάθε ηθικής βάσης και είναι ψευδείς. Το Τμήμα και το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα είναι σε υψηλό επιστημονικό επίπεδο και προετοιμάζονται μεθοδικά για το μεγάλο ποιοτικό άλμα, δηλαδή την ένταξη του Τμήματος στις δομές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως πανεπιστημιακό τμήμα με έδρα την Πρέβεζα. Η προσπάθεια του προαναφερόμενου καθηγητή να φέρει σε αντιπαράθεση το Τμήμα με την τοπική κοινωνία, ως προς το θέμα της έδρας του Τμήματος έχει ήδη πέσει στο κενό.
Το Τμήμα επιφυλάσσεται να αντιμετωπίσει τις αιτιάσεις του κ. Διακομιχάλη, όπως ο Νόμος ορίζει για την διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη δυσφήμιση της τιμής και της υπόληψης των καθηγητών του Τμήματος ως κοινωνικών δημοσίων λειτουργών.
Έτσι, σε πρώτη φάση, καλεί τον κ. Διακομιχάλη σε έκτακτη Γ.Σ. την Τρίτη και ώρα 11.00 για να παρουσιάσει και να αιτιολογήσει τις δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

β)Επίσης αποφασίζει ομόφωνα να αποσταλεί στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ψήφισμα, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του παρόντος πρακτικού.»

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέα κρούσματα κορωνοϊού σε Γιάννενα και Πρέβεζα

25/01/2021, 9:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε ζωντανή μετάδοση η έναρξη του Καρναβαλιού της Πρέβεζας γιατί …. «Το Καλό το… Κομιτάτο, ξέρει κι άλλο Καρναβάλι»

25/01/2021, 9:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Ξεκίνησε η χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το 2021

25/01/2021, 8:52 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εργασίες ανακαίνισης στους χώρους του ΚΗΦΗ Δήμου Πρέβεζας

25/01/2021, 8:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με τον Στέργιο Γιαννάκη συναντήθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης του Γιώργου Νίτσα “Ανάπτυξη Τώρα”

25/01/2021, 12:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δωρεάν rapid τεστ για τον κορωνοϊό στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

25/01/2021, 12:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites