ΠΡΕΒΕΖΑ : Ομόφωνο ψήφισμα με αιχμές κατά του Μιχάλη Διακομιχάλη από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά λύπης μας γινόμαστε μάρτυρες δηλώσεων από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διακομιχάλη Μιχαήλ για ιπτάμενους και μη προσοντούχους καθηγητές, για ελλιπείς κτηριακές εγκαταστάσεις, για μη πραγματοποίηση των μαθημάτων κ.α. 

Ήταν μόλις πριν από τρεις μήνες όταν ο ίδιος συνάδελφος μιλούσε για πρότυπο Τμήμα και εξειδικευμένο προσωπικό που κοσμεί την ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση 

 

Αναρωτιόμαστε πότε λέει αλήθεια; Τότε η τώρα; Τι μεσολάβησε από τότε μέχρι τώρα και το πρότυπο Τμήμα έγινε τόσο προβληματικό; Λυπούμαστε βαθύτητα να αλλάζουν οι απόψεις μας ανάλογα με τις θέσεις ευθύνης που έχουμε ή όχι. Αφήνουμε τους πολίτες της Πρέβεζας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

 

Η αλήθεια είναι ότι από το 2013 σύσσωμο το εκπαιδευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, όπως προέκυψε από τη συγχώνευση των Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής & Ελεγκτικής, προσπαθεί μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον να παρέχει ποιοτικές εκπαιδευτικές και ερευνητικές υπηρεσίες.

 

Σήμερα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ένταξή μας στη σχολή Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών μαζί με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα ενισχύσει την πορεία του Τμήματός μας, προς όφελος των φοιτητών, της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας της Πρέβεζας.  

Πρέβεζα, 01/11/2017

Τα μέλη της

Γενικής Συνέλευσης


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

22/01/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : 120 δόσεις για χρέη από δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου

22/01/2021, 7:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Γεωργάκου – Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

22/01/2021, 7:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites