Με άριστους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη Μονάδα Α.Σ.Α. της Περιφέρειας Ηπείρου


Με άριστους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως διαπιστώθηκε στη σημερινή μηνιαία  συνάντηση εργασίας που έγινε για την αξιολόγηση της πορείας του έργου.

 

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν  ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Νικόλαος Μαντζούφας, η Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδια για θέματα Περιβάλλοντος και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Τατιάνα Καλογιάννη, ο Γενικός Διευθυντής του  Έργου της «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» κ. Νικόλαος Τσαρνάς, ο Εργοταξιάρχης κ. Κωνσταντίνος Μπάκας, ο Ανεξάρτητος Τεχνικός Ελεγκτής  κ. Ευάγγελος Μιχαλόπουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Μονάδας ΑΣΑ και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

Ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Νικόλαος Μαντζούφας, τόσο κατά τη διάρκεια της  συνάντησης εργασίας, όσο και σε δηλώσεις του εξήρε την άριστη συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Ηπείρου για την προώθηση του συγκεκριμένου έργου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνα Καλογιάννη και τα στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου που καταθέτουν ψυχή και επαγγελματισμό για την υλοποίηση του έργου με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι απόρροια μιας κοπιώδους εργασίας πολλών ετών καθώς έχει προηγηθεί μια τεράστια προεργασία για την υπογραφή της Σύμβασης. Ο Ι.Φ.Σ. σέβεται τη Σύμβαση και τον Δημόσιο Φορέα- Αναθέτουσα Αρχή του έργου, το οποίο από σήμερα είναι επισκέψιμο στους πολίτες.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, από την πλευρά της, μεταξύ άλλων, ανέφερε πώς από τη συνάντηση εργασίας για την αξιολόγηση της πορείας του έργου διαπιστώθηκε ότι: «Το έργο  προχωρά σύμφωνα με το συμβατικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του. Φορείς, Δημόσιο και ιδιωτικός τομέας καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι θέλοντας να πετύχουμε τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Εργαζόμαστε από διαφορετικά μετερίζια με κοινό όμως στόχο και η συνεργασία μας αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο προς μίμηση».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites