Κυριάκος Μητσοτάκης : “Πρέπει να σπάσουμε την γεωγραφική απομόνωση της Πρεβεζας”

Στοχευμένο στους πολίτες που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση, το 3ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη

Βασικές θεματικές είναι η στήριξη των ευπαθών κατηγοριών, οι υπηρεσίες υγείας και η κοινωνική ασφάλιση.

Την εναρκτήρια ομιλία, έκανε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ενώ 0 κ. Μητσοτάκης  κλείνοντας τις εργασίες του προσυνεδρίου με την ομιλία του παρουσίασε ένα σύνολο προτάσεων, καταδεικνύοντας ότι «η φτώχεια μπορεί να ξεριζωθεί μόνο με δουλειές και όχι με προσωρινά και ψηφοθηρικά επιδόματα» . Στο πλαίσιο αυτό, κατά την τοποθέτησή του, ανέδειξε πολλές από τις δεσμεύσεις της ΝΔ στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ασφάλισης και της Υγείας.

 

Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση με το Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη με τον οποίο συζήτησαν γενικότερα για την Ήπειρο ,τους τομείς ανάπτυξης, την πρωτογενή παραγωγή και την ποιότητα των προϊόντων ενώ αναφέρθηκε και στις βασικές υποδομές που χρειάζονται όπως η σύνδεση με Αλβανία. Εκεί  αναφέρθηκε και στην περιοχή μας λέγοντας χαρακτηριστικά “Πρέπει να σπάσουμε την γεωγραφική απομόνωση της Πρεβεζας”.

 

Η αναφορά του αυτή φαίνεται πως δεν είναι καθόλου τυχαία αφού το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρος Κυριάκης, όπως όλα δείχνουν έχει πιάσει εδώ και καιρό δουλειά για την περιοχή μας, κρατώντας ενήμερο τον κ. Μητσοτάκη για τα σημαντικά θέματα που την αφορούν.

Όπως φαίνεται η “απομονωμένη” και “αδικημένη” από την κεντρική εξουσία Πρέβεζα, κερδίζει σιγά – σιγά την προσοχή και αν ο πρωθυπουργός της χώρας στο περιφερειακό συνέδριο την κράτησε στην “απομόνωση”, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την φράση του αυτή προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη , την ξαναφέρνει την επιφάνεια.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης αναχώρησε για την Ηγουμενίτσα όπου θα  επισκεφτεί τον Οργανισμό Λιμένα, μία βιομηχανική μονάδα του πρωτογενούς τομέα, το Ειδικό Σχολείο της πόλης ενώ θα κάνει βόλτα και στην κεντρική αγορά.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites