Τετάρτη, 11/12/2019

Ευχαριστήριο στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας υπεβλήθη τις προηγούμενες ημέρες, στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας η Δημοσιογράφος Αθηνά Παππά, η οποία απέστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο για το ιατρικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής :

«Ένα μεγάλο  ευχαριστώ στο χειρουργό γιατρό επιμελητή Α’  Γεώργιο  Βαγγέλη, στις ειδικευόμενες Καραμπά Αναστασία και Χασεμάκη Νατάσσα στην αναισθησιολόγο Αθαναηλίδη Κυριακή του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας και στο νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής και των εξωτερικών ιατρείων για την επιστημονική τους κατάρτιση, την φροντίδα και τα χαμόγελά τους.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στο χώρο της Υγείας, υπάρχουν επιστήμονες  με ήθος οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για να καλύψουν τα κενά ξεπερνώντας κατά πολύ το ωράριο τους

Ευχαριστώ επίσης τον συντ. Διευθυντή κ. Λέκκα Επαμεινώντα και τον Διευθυντή κ. Γρηγόρη Φλωρά  για τη λειτουργία της  Χειρουργικής Κλινικής, η οποία παρέχει στην τοπική μας κοινωνία, ιατρικές υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου .»

 Αθηνά Παππά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ