Με τιμές «αρχηγού κράτους» στην Κύπρο ο Ντάνος!

Του Νίκου Χασαπόπουλου

Τι συμβαίνει όταν ο Πρόεδρος της Βουλής (δεύτερος πολιτειακός άρχων μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας) προσκαλεί έναν παίκτη ενός ριάλιτι, του στέλνει το προεδρικό αυτοκίνητο να τον παραλάβει από το ξενοδοχείο του και να τον μεταφέρει στο Κοινοβούλιο, εν συνεχεία του δίνει… τιμητική πλακέτα, γευματίζουν μαζί και συζητούν (τι άραγε για το κυπριακό, για τη διεθνή κατάσταση, για την οικονομία, για την Αγία Νάπα και πόσο ακριβά έγιναν εκεί τα οικόπεδα- ποιος ξέρει) και τέλος πάνε μαζί να επισκεφθούν τα Φυλακισμένα Μνήματα ( το ιερότερο εθνικό μνημείο στην Κύπρο); Τι συμβαίνει; Τίποτα απολύτως. Ούτε κουνούπι δεν κουνήθηκε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά για να διαπιστώσετε και εσείς ότι στην προεκλογική περίοδο που διανύει η Κύπρος, ακόμα και οι θεσμοί κάνουν τις εκπτώσεις τους:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην Κύπρο όπου δέχθηκε, όπως έγραψαν τα κυπριακά ΜΜΕ, «μεγάλη αγάπη από τον κόσμο» κι όχι μόνο καθώς ο Πρόεδρος της Βουλής τον υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περίπου σαν Πρόεδρο Βουλής ξένης (φιλικής προς την Κύπρο) χώρας.

Μόνον κόκκινο χαλί δεν του έστρωσαν. Και ο όλα αυτά επειδή ο εν λόγω… Surviror, κέρδισε, με την ψήφο των τηλεθεατών, ένα παιχνίδι (και 100.000 ευρώ) στον Αγιο Δομίνικο.

Κατά τη διαμονή του την πρώτη μέρα στη Λευκωσία, ο νικητής του Survivor συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη ο οποίος μάλιστα έστειλε το προεδρικό αυτοκίνητο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στη Βουλή όπου συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Αφού τον συνεχάρη για την στάση του στο παιχνίδι, του έδωσε τιμητικά ένα δώρο. Στην συνέχεια δείπνησαν μαζί σε κεντρικό εστιατόριο της Λευκωσίας.

Την επόμενη μέρα, επισκέφθηκαν μαζί τα φυλακισμένα μνήματα όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος έμαθε λεπτομερώς την ιστορία των αθανάτων και δέχθηκε δώρα από τον εν ζωή, πρώην φυλακισμένο, κύριο Βρυωνίδη. Αμέσως μετά παραβρέθηκε σε συνέδριο μεγάλης εταιρίας με θέμα το motivation όπου ήταν κεντρικός ομιλητής. Την Κυριακή, πήγε στη Λεμεσό και στο παλιό λιμάνι όπου εκεί ο κόσμος τον αγκάλιασε όπως και στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού γυρίσει από την Κύπρο, θα προγραμματίσει τα επόμενα ταξίδια του Γερμανία και Νέα Υόρκη μετά από τις προσκλήσεις των Ελλήνων της Ομογένειας.

in.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites