ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ : Ολοκληρώνονται τα έργα επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στη Φιλιππιάδα, σε μήκος 4,7 χλμ, δυτικά της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Πρέβεζας .

Η σύνδεση των σπιτιών της συγκεκριμένης περιοχής με το δίκτυο αποχέτευσης είχε καθυστερήσει για πολλά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε πριν από περίπου 15 χρόνια και δεν είχε ολοκληρωθεί παρά το ότι αποτελούσε πάγιο αίτημα αλλά και πιεστική ανάγκη των κατοίκων.

Σήμερα, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής η οποία πριν από μερικούς μήνες προχώρησε σε συμπληρωματική σύμβαση, επιτεύχθηκε η επίσπευση των εργασιών κι έτσι πολύ σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα σε ιδιοκτησίες που παραμένουν ασύνδετες με το δίκτυο αποχέτευσης στην συγκεκριμένη περιοχή να συνδεθούν, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για επέκταση του δικτύου και σε άλλες περιοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι το εν λόγω έργο, το οποίο είναι έτοιμο σε ποσοστό υλοποίησης που υπερβαίνει το 85%, εκτός των άλλων, θα συμβάλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα με την εξέλιξη του έργου προχωρούν και οι ιδιωτικές συνδέσεις.

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες της περιοχής να προχωρήσουν άμεσα στις συνδέσεις, όπως έχει συμβεί και με τη συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτησιών σε ολόκληρη την πόλη της Φιλιππιάδας.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ολοκληρώθηκε το 27ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων

03/10/2022, 2:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εικαστική παρέμβαση στον Βοτανικό Κήπο και αμπαλί στην Κυανή Ακτή

03/10/2022, 2:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τον Περιφερειάρχη Hπείρου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Φίερι

03/10/2022, 2:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινά αύριο ο ο τέταρτος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2022

03/10/2022, 11:24 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

03/10/2022, 11:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : Κατοχύρωση Επωνυμίας – Διακριτικού Τίτλου επιχειρήσεων μέσω Γ.Ε.ΜΗ.

03/10/2022, 10:03 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites