ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ : Ολοκληρώνονται τα έργα επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στη Φιλιππιάδα, σε μήκος 4,7 χλμ, δυτικά της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Πρέβεζας .

Η σύνδεση των σπιτιών της συγκεκριμένης περιοχής με το δίκτυο αποχέτευσης είχε καθυστερήσει για πολλά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε πριν από περίπου 15 χρόνια και δεν είχε ολοκληρωθεί παρά το ότι αποτελούσε πάγιο αίτημα αλλά και πιεστική ανάγκη των κατοίκων.

Σήμερα, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής η οποία πριν από μερικούς μήνες προχώρησε σε συμπληρωματική σύμβαση, επιτεύχθηκε η επίσπευση των εργασιών κι έτσι πολύ σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα σε ιδιοκτησίες που παραμένουν ασύνδετες με το δίκτυο αποχέτευσης στην συγκεκριμένη περιοχή να συνδεθούν, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για επέκταση του δικτύου και σε άλλες περιοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι το εν λόγω έργο, το οποίο είναι έτοιμο σε ποσοστό υλοποίησης που υπερβαίνει το 85%, εκτός των άλλων, θα συμβάλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα με την εξέλιξη του έργου προχωρούν και οι ιδιωτικές συνδέσεις.

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες της περιοχής να προχωρήσουν άμεσα στις συνδέσεις, όπως έχει συμβεί και με τη συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτησιών σε ολόκληρη την πόλη της Φιλιππιάδας.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η έλλειψη υποδομών “παγώνει” την μεταφορά του τμήματος λογιστικής στα Γιάννενα

18/01/2022, 2:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Για αδιαφορία μιλούν οι κάτοικοι στον Λούρο Πρέβεζας

18/01/2022, 12:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παράταση υποβολής Υπεύθυνων Δηλώσεων εργοδοτών-επιχειρήσεων για τη διενέργεια tests COVID-19

18/01/2022, 11:31 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ζητείται υπάλληλος από συνεργείο αυτοκινήτων στον Λούρο

18/01/2022, 11:17 πμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ σε παραγωγούς χοίρων και μελιού λόγω πανδημίας

18/01/2022, 11:00 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Βασίλη

18/01/2022, 10:49 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites