Σύσκεψη Φορέων στο Δημαρχείο με θέμα την αναβάθμιση του ΤΕΙ Πρέβεζας

Πρόταση  κοινής αποδοχής η μετατροπή του σε Πανεπιστημιακή Σχολή με εδρα την Πρέβεζα.

 

Ευρεία σύσκεψη φορέων με  θέμα την αναβάθμιση του  ΤΕΙ Πρέβεζας  πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πρέβεζας μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων  ο  βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο Αντιπεριφερειάρχης  Στράτος Ιωάννου, ο  Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Ηπείρου Κωσταντίνος Καραμάνης, ο καθηγητής του τμήματος Λογιστικής  Μιχάλης Διακομιχάλης , ο διευθυντής του  μεταπτυχιακού τμήματος Χάρης Ναξάκης καθώς και εκπρόσωποι  του Δ.Σ των φοιτητών,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Γιάννης Γιαμάς και του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Δημόπουλος οι  αντιδήμαρχοι Λάζαρος  Πιπιλίδης και Ευάγγελος Γιαννουλάτος  , η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελευθερία Αγγέλη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Φραγκούλης.

Η  συζήτηση ήταν  γόνιμη και εποικοδομητική   ενώ  επικεντρώθηκε   στην αναβάθμιση της λειτουργίας   και την ενδυνάμωση του ΤΕΙ  Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής .

Κοινής αποδοχής εξάλλου έτυχε η πρόταση  για  την  αναβάθμιση του ΤΕΙ  σε Πανεπιστημιακή Σχολή με έδρα την Πρέβεζα  και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι    ενέργειες που θα γίνουν το προσεχές  διάστημα, με  πρώτη την απόφαση που θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του.

Κατά την διάρκεια της  συζήτησης εξάλλου  έγιναν αναφορές και σε τρέχοντα ζητήματα που αφορούν  την σίτιση, την στέγαση και την ενίσχυση του Τμήματος με προσωπικό προκειμένου να   καλυφθούν  άμεσες ανάγκες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στον Λεωνίδα Αργυρό πέρασαν οι αρμοδιότητες των Καραμανίδη – Κωνσταντάκη

25/01/2022, 11:17 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακόμα να υπογράψει την σύμβαση για το Κλιμάτι στην Λούτσα η εταιρεία του Γιαννακόπουλου;

25/01/2022, 10:28 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Σύλληψη στην Φιλιππιάδα

25/01/2022, 10:17 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ντίνα Μωραϊτη για τα κρηπιδώματα : “Σε ορισμένα σημεία δεν υπήρχε καθόλου θεμελίωση”

25/01/2022, 10:11 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση μεταξύ Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας και ΟΑΕΔ Πρέβεζας

24/01/2022, 4:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 171 τα ενεργά κρούσματα μαθητών και εκπαιδευτικών

24/01/2022, 4:15 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites