Δευτέρα, 11/12/2017
Δεκ 11, 2017 - Δευ
Preveza GR
Άνεμος 5 m/s, ΑΒΑ
Πίεση 767.32 mmHg
12°C
Υγρασία 66%
Σύννεφα 40%

Σύσκεψη για την εκπόνηση Master plan για τα Ιαματικά Λουτρά

Ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο την εκπόνηση του  μάστερ πλαν που υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου για τα Ιαματικά Λουτρά της Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε στο   γραφείο του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη  με την συμμετοχή της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Τατιάνας Καλογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας   Στράτου Ιωάννου, του  Αντιδημάρχου Ευάγγελου Γιαννουλάτου, του Προέδρου της ΝΕ.ΔΗ.ΚΕΠ Χρήστου Νέσσερη και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η κ. Καλογιάννη  ενημέρωσε για  τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την Περιφέρεια προκειμένου να αξιοποιηθεί  ο πλούτος των Ιαματικών Πηγών που διαθέτει η Ηπειρος και μπορούν να   αποτελέσουν  σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας για την ανάπτυξη του Ιαματικού Τουρισμού.

Οπως υπογραμμίστηκε από όλους,το μάστερ πλαν  θα εκπονηθεί με βάση   έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό  έτσι ώστε να καλυφθούν  οι  μελλοντικές  ανάγκες της περιοχής.

Το κάθε βήμα της εκπόνησης του  σχεδιασμού θα  προγραμματίζεται με την στενή συνεργασία της Περιφέρειας και  του Δήμου ενώ ως προτεραιότητα τίθεται  η ανακαίνιση  των υφιστάμενων  εγκαταστάσεων  των Ιαματικών Λουτρών της  Πρέβεζας   με βασικό ωστόσο  στόχο την  ανέγερση ενός σύγχρονου θερμαλιστικού κέντρου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης  επισκεπτών   και   σημαντικό κίνητρο για  την ανάπτυξη  του Ιαματικού Τουρισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ