Συνάντηση για τα κρηπιδώματα του Λιμανιού της Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών

Συνάντηση με τον  Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών  κ. Γεώργιο  Δέδε   για θέματα που αφορούν τον Δήμο της Πρέβεζας είχε κατά την διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στην Αθήνα  ο   Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης.

Ο κ.  Μπαϊλης  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας  Ευάγγελο Συγκούνα , έθεσε υπόψη του κ. Δέδε    την μελέτη που έχει εκπονήσει η τεχνική υπηρεσία  του Δήμου  για την  επισκευή των κρηπιδωμάτων ολόκληρου του  παραλιακού μετώπου (προυπολογισμού 1.200.000 ευρώ)  και ζητήθηκε   η συνδρομή  του Υπουργείου για την χρηματοδότηση του έργου.

Ο κ .Δέδες    εξέφρασε την θετική  του άποψη για το συγκεκριμένο έργο   αποδεχόμενος την σπουδαιότητά του  σε ότι αφορά την αναβάθμιση αλλά και την λειτουργικότητα της παραλιακής ζώνης  της Πρέβεζας.

Θετική επίσης ήταν η ανταπόκριση του  κ. Δέδε στο αίτημα για χρηματοδότηση του Δήμου με το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου  να    υλοποιηθεί το έργο σηματοδότησης  των επικίνδυνων σημείων του πολεοδομικού ιστού της   πόλης.

Τέλος έγινε συζήτηση για την ανάγκη σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια  Οδό  και την Εγνατία – που   αποτελεί  πάγιο αίτημα της  τοπικής κοινωνίας -προκειμένου να προκύψουν τα μεγαλύτερα δυνατά ωφέλη  για την περιοχή  με την  άμεση πρόσβαση στους δύο μεγάλους αυτούς οδικούς άξονες.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Έφυγε” από την ζωή ο Βαγγέλης Καραμανίδης – Αύριο το τελευταίο αντίο

15/01/2021, 9:31 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επεκτείνεται και στην Πρέβεζα η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. – Ξεκινά μονάδα για την ανακύκλωση αποβλήτων εκσκαφών

15/01/2021, 4:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Ανάπτυξη Τώρα”: Έχει έρθει η ώρα ο Δήμος Πρέβεζας να αναπτύξει συγκεκριμένες πολιτικές για την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία του τόπου μας”

15/01/2021, 4:05 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κατολίσθηση έκλεισε τον δρόμο στο Σκεπαστό

15/01/2021, 3:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σοβαρό πρόβλημα στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών Πρέβεζας – Έχουν “παγώσει” οι μεταβιβάσεις οχημάτων

15/01/2021, 3:22 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός των γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας

15/01/2021, 11:35 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites