Στο πλευρό της άπορης οικογένειας η συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30/10 στις 6:30 μ.μ παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στην οικογένεια που απειλεί ο Δήμος Πρέβεζας με έξωση. Η προσπάθεια του Δήμου να πετάξει την οικογένεια στο δρόμο δεν είναι σημερινή.

Εδώ και δύο χρόνια περίπου ο Δήμος προσπαθεί να βγάλει την πολύτεκνη οικογένεια ανέργων από το σπίτι  με τον πατέρα της οικογένειας άρρωστο. Διάφοροι παρατρεχάμενοι περνούν από το σπίτι και δημιουργούν ένα κλίμα ανασφάλειας και τρομοκρατίας χωρίς να υπολογίζουν ούτε τη παρουσία ενός μικρού παιδιού.

Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πήραν απόφαση να προχωρήσουν στην έξωση (το σκεπτικό και η απόφαση της οικονομικής επιτροπής έχουν δημοσιευθεί στα τοπικά ΜΜΕ), μετά από τη δημοσίευση της απόφασης και τη γενική κατακραυγή που αυτή προκάλεσε αποφασίστηκε η αναστολή εκτέλεσής της με εντολή δημάρχου.

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει. Τη μια τους διώχνει και την άλλη τους αφήνει… Η υποκρισία και τα παιχνίδια στις πλάτες της οικογένειας σε όλο της το μεγαλείο.

Ως «συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας» δηλώνουμε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στις εξώσεις και στους πλειστηριασμούς της εργατικής-λαϊκής κατοικίας. Τράπεζες, κυβέρνηση και  δήμοι ( που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες στο όνομα των δημοτών!!!) πρέπει να μας βρουν απέναντι.

Καλούμε σε κοινή δράση και αγώνα συνδικάτα, συλλογικότητες, για να μην μείνει κανείς χωρίς σπίτι. Ένας αγώνας που είναι ενταγμένος στη συνολική πάλη για την ανατροπή της ευρωμνημονιακής λαίλαπας σε βάρος της ζωής μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

 

«συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Παραλήφθηκαν 100 καινούργιοι μπλε κάδοι στον Δήμο Ζηρού

05/10/2022, 3:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Η Φιλιππιάδα γιορτάζει τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της

05/10/2022, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στη γειτονική Αλβανία ταξίδεψε το Χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας

05/10/2022, 11:56 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα αγαπημένος προορισμός για τους δικαιούχους Κοινωνικού Τουρισμού τον Σεπτέμβριο

05/10/2022, 11:52 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκδήλωση -παρουσίαση από το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ / ETwinning

05/10/2022, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών: Εκκινεί εκ νέου περίοδος υποβολής αιτήσεων από 12/10/2022 έως 14/10/2022 . 

05/10/2022, 11:08 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites