ΠΡΕΒΕΖΑ : Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στη Λεωφόρο Ειρήνης εξετάζει η Τροχαία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δρομολογεί η Τροχαία Πρέβεζας-
Πρόταση για απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 8 τόννων στην Λ.Ειρήνης

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία της πόλης δρομολογεί η Τροχαία Πρέβεζας προκειμένου να αντιμετωπίσει τον κυκλοφοριακό φόρτο καθώς και άλλα προβλήματα που επιβαρύνουν τον πολεοδομικό ιστό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας, κατόπιν αυτοψίας που διενήργησε η τροχαία σε διάφορα σημεία της πόλης διαπιστώθηκε ελλιπής σήμανση σχετική με την προτεραιότητα των οδών καθώς και την στάση και την στάθμευση των οχημάτων.
Επίσης παρατηρείται συνεχή διέλευση βαρέων οχημάτων από την οδό Λ.Ειρήνης με αποτέλεσμα την κυκλοφοριακή συμφόρησή της αλλά και την επιβάρυνση του ασφαλτοτάπητα δημιουργώντας του καθιζήσεις σε πολλά σημεία.
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων η Υπηρεσία προτείνει την τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων καθορισμού προτεραιότητας των οδών, την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων καθώς και την απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 8 τόνων από την οδό Λ.Ειρήνης σε συγκεκριμένα σημεία.
Πιο συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προτείνει η Τροχαία και θα τεθούν υπόψη των αρμοδίων υπηρεσιών είναι η απαγόρευση εισόδου προς τάπια (από τον κυκλικό κόμβο στην θέση φόρος), στη διασταύρωση Δούλη με Θ.Πάρλα (Τράπεζα Πειραιώς Φόρος) να δοθεί προτεραιότητα στην οδό Δούλη, να απαγορευτεί η στάθμευση στην οδό Π.Τσαλδάρη (θέση Λέσχη , Μνημείο Ελευθερίας) καθώς και η απαγόρευση εισόδου άνω των 8 τόνων στην Λ.Ειρήνης, από κυκλικό κόμβο Λ.Ιωαννίνων και Αλαμάνας (θέση Νεκροταφείο) έως κυκλικό κόμβο Λ.Ειρήνης και Πολυτεχνείου (θέση Κηποθέατρο).


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Παραλήφθηκαν 100 καινούργιοι μπλε κάδοι στον Δήμο Ζηρού

05/10/2022, 3:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Η Φιλιππιάδα γιορτάζει τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της

05/10/2022, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στη γειτονική Αλβανία ταξίδεψε το Χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας

05/10/2022, 11:56 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα αγαπημένος προορισμός για τους δικαιούχους Κοινωνικού Τουρισμού τον Σεπτέμβριο

05/10/2022, 11:52 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκδήλωση -παρουσίαση από το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ / ETwinning

05/10/2022, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών: Εκκινεί εκ νέου περίοδος υποβολής αιτήσεων από 12/10/2022 έως 14/10/2022 . 

05/10/2022, 11:08 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites