Δευτέρα, 19/11/2018

Οι πορνογραφικές προτιμήσεις των Ηπειρωτών στο Pornhub

Τις ποpνογραφικές προτιμήσεις των Ελλήνων αποτυπώνει στην τελευταία έκθεσή της η ιστοσελίδα Ρornhub.com. Συνολικά, οι επισκέψεις από την Ελλάδα έχουν πέσει από την 21η στην 24η θέση παγκοσμίως, συγκριτικά με το 2015, καθώς ανεβαίνουν άλλα ευρωπαϊκά και μη κράτη. Το 79% των Ελλήνων επισκεπτών είναι άνδρες και μόλις το 21% γυναίκες (5% χαμηλότερη συμμετοχή γυναικών από τον παγκόσμιο μέσο όρο). Οι Έλληνες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στo ρornhub από ό,τι στο παρελθόν με μέσο χρόνο παραμονής στο site τα 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα – ένα λεπτό περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προτιμήσεις των περιοχών της Ελλάδας με το μεγαλύτερο κοινό , με την Άρτα να κλέβει την παράσταση με το ποσοστό της στα Shemale…

Ακολουθούν  οι πόλεις στις οποίες γίνονται οι περισσότερες gay αναζητήσεις… με την Πρέβεζα να η πόλη της Ηπείρου που φιγουράρει στην 3η Θέση με ποσοστό 5,7 %, πίσω από την Καστοριά και την Κρήτη και πάνω από τον ελληνικό μέσο όρο .Τα Γιάννενα στη 15η Θέση και την Άρτα στην τελευταία θέση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ