Παρασκευή, 25/09/2020

Οι Εκδηλώσεις του Δήμου για τα 105 χρόνια ελευθερίας της Πρέβεζας

Τα 105 χρόνια από την Απελευθέρωση της Πρέβεζας τιμά στις 20 και 21 Οκτωβρίου ο Δήμος της Πρέβεζας. Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στο Μνημείο Πεσόντων της Νικόπολης, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων
Στις 8 το απόγευμα της ίδιας μέρας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, θα γίνει η κεντρική εκδήλωση η οποία περιλαμβάνει χαιρετισμό του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαΐλη, ομιλία από την καθηγήτρια της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τζένη Παγγέ-Λέκκα καθώς και μουσική εκδήλωση από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας. Ανήμερα της Επετείου της Απελευθέρωσης,το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 10 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους θα τελεστεί χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πρεβέζης Χρυσοστόμου, η επίσημη Δοξολογία παρουσία των αρχών και των κατοίκων της πόλης .Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 9 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους δωρητές του Δήμου Πρέβεζας.
Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου εξάλλου θα τιμηθεί η μνήμη των πεσόντων του ναρκαλιευτικού Πηνειός και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού θα προσφέρει καφέ για τους επίσημους προσκεκλημένους στον χώρο του Δημοτικού Καφενείου μετά το πέρας της τελετής, ενώ ως ένδειξη επιβράβευσης των προσπαθειών που καταβάλλουν διαχρονικά οι Δημοτικές Αρχές για την συντήρηση του Μνημείου θα απονείμουν στο Δήμο της Πρέβεζας τον θυρεό της Ένωσης.

Πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ