Απολύθηκε υπάλληλος της Περιφέρειας Ηπείρου επειδή διορίστηκε με πλαστό πτυχίο!

Με διαπιστωτική Πραξη που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης, ανακλήθηκε Πράξη διορισμού μόνιμου υπαλλήλου της Περιφέρειας, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει χρήση πλαστών τίτλων σπουδών! Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά υπάλληλο που διορίστηκε το 2009, χρησιμοποιώντας ως βασικό Τίτλο Σπουδών, Δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Τιράνων. Ταυτόχρονα όμως αλλοίωσε και τα…
αποτελέσματα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας στις οποίες συμμετείχε, με αποτέλεσμα στο δίπλωμα που κατέθεσε ως προσόν διορισμού, να εμφανίζει επίπεδο γλωσσομάθειας ανώτερο από εκείνο το οποίο πραγματικά κατείχε. Έτσι λοιπόν πέρασε την πόρτα της εξόδου από την Περιφέρεια Ηπείρου στην οποία εργαζόταν από το φθινόπωρο του 2009. Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης,σε συνεργασία με το Προξενικό Γραφείο της Ελλάδας στα Τίρανα, διαπιστώθηκε ότι ο ξενόγλωσσος τίτλος σπουδών από το Πανεπιστήμιο Τιράνων, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, Τμήμα Αρχιτεκτονικής, ήταν πλαστός, καθώς στο μητρώο επιδόσεων, Κλάδου Αρχιτεκτονικής, για την περίοδο 1987-1992 δεν υπάρχει το όνομα του εν λόγω υπαλλήλου! Επιπλέον, ύστερα από αλληλογραφία με Φορέα διενέργειας εξετάσεων πιστοποίησης της Αγγλομάθειας, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος συμμετείχε στις εξετάσεις την άνοιξη του 2005 και έλαβε διαφορετική βαθμολογία από αυτή που προσκόμισε στην αίτησή του στον ΑΣΕΠ για να πετύχει τον πολυπόθητο διορισμό στο δημόσιο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Τα “Απάτητα Βουνά” της Ηπείρου!

19/01/2022, 3:40 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Το ΚΑΣ ενέκρινε την οριστική μελέτη για το ΞΕΝΙΑ ΆΡΤΑΣ

19/01/2022, 3:02 μμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ σε παραγωγούς χοίρων και μελιού λόγω πανδημίας

18/01/2022, 11:00 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

«Επέστρεψε» στην πατρίδα του, το Πέτα ο πεσόντας ήρωας Συνταγματάρχης των ΕΛ.ΔΥ.Κ, Κωνσταντίνος Κόκκας

17/01/2022, 11:24 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Προσφορά αγάπης και ζωής από τους Πυροσβέστες της Ηπείρου

16/01/2022, 12:48 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Ηγουμενίτσα : Ασθενοφόρο αντί για ασθενή μετέφερε χασίς

16/01/2022, 11:36 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites