ΠΡΕΒΕΖΑ : Τα φώτα άναψαν στο Κόμβο της Αμμουδιάς!

Αν ένα πράγμα νοσεί στην Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, αυτό είναι σίγουρα ο φωτισμός της. Το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής Οδού είναι κυριολεκτικά στα σκοτάδια, εκτός από κάποιες διασταυρώσεις και κόμβους που αν οι λάμπες δεν είναι χαλασμένες, τότε υπάρχει λίγο φως μέσα στο απέραντο σκοτάδι.

Ευτύχημα για αυτόν τον πολύπαθο αυτό δρόμο είναι το έργο του Κόμβου στην Αμμουδιά, που ολοκληρώθηκε φέτος το καλοκαίρι και συνέβαλε στην ασφαλέστερη είσοδο των οχημάτων προς αυτήν.

Η ολοκλήρωση του Κόμβου της Αμμουδιάς έφερε μέσα σε λίγους μήνες και τον Ηλεκτροφωτισμό του προσθέτοντας έτσι ένα ακόμα φωτισμένο τμήμα στης Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμμουδιάς κ. Κώστας Γκόγκας ευχαρίστησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για όλη την βοήθεια που έχει προσφέρει στην περιοχή του  γράφοντας το παρακάτω σχόλιο “Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κύριο Αλεξανδρο Καχριμανη για την μεγάλη βοήθεια που κάνει για την Αμμουδιά….!!!! Σας ευχαριστώ πολύ….!!!”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Π.Ο.Ε -Ο.Τ.Α καταγγέλλει τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

30/11/2021, 4:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ΣΕΗ Πρέβεζας συμβουλεύει για ασφαλή Χριστουγεννιάτικο στολισμό

30/11/2021, 3:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΟΜΙΔΑ – ΕΙΑΝΑ και Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Πρέβεζας στο 24ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

30/11/2021, 3:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Plan B του Στράτου Ιωάννου για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

30/11/2021, 3:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανάπτυξη Τώρα: “Να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να κηρυχθεί ο Δήμος Πρέβεζας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

30/11/2021, 3:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάγια και σταθερή διεκδίκηση της Π.Ε.Δ. Ηπείρου η σύνδεση Πρέβεζας με Ιόνια και η κατασκευή των οδικών αξόνων Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα-Μαυρομάτι, Ιωάννινα-Καλπάκι-Κακαβιά

30/11/2021, 2:09 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites