Τρίτη, 29/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ : Τα φώτα άναψαν στο Κόμβο της Αμμουδιάς!

Αν ένα πράγμα νοσεί στην Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, αυτό είναι σίγουρα ο φωτισμός της. Το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής Οδού είναι κυριολεκτικά στα σκοτάδια, εκτός από κάποιες διασταυρώσεις και κόμβους που αν οι λάμπες δεν είναι χαλασμένες, τότε υπάρχει λίγο φως μέσα στο απέραντο σκοτάδι.

Ευτύχημα για αυτόν τον πολύπαθο αυτό δρόμο είναι το έργο του Κόμβου στην Αμμουδιά, που ολοκληρώθηκε φέτος το καλοκαίρι και συνέβαλε στην ασφαλέστερη είσοδο των οχημάτων προς αυτήν.

Η ολοκλήρωση του Κόμβου της Αμμουδιάς έφερε μέσα σε λίγους μήνες και τον Ηλεκτροφωτισμό του προσθέτοντας έτσι ένα ακόμα φωτισμένο τμήμα στης Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμμουδιάς κ. Κώστας Γκόγκας ευχαρίστησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για όλη την βοήθεια που έχει προσφέρει στην περιοχή του  γράφοντας το παρακάτω σχόλιο «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κύριο Αλεξανδρο Καχριμανη για την μεγάλη βοήθεια που κάνει για την Αμμουδιά….!!!! Σας ευχαριστώ πολύ….!!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ