Σάββατο, 26/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ : Σπουδαία χρονιά για τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα»

Μια σπουδαία χρονιά για τις αθλητικές δραστηριότητες του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Κλεοπάτρα» έκλεισε και μια νέα ανοίγει!

Ο Σύλλογος την σεζόν 2016-17 έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση στις κατηγορίες 10 – 12 ετών και 14 – 16 ετών.

Η αθλητική δραστηριότητα και οι επιτυχίες του συλλόγου δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνεχίστηκαν με την συμμετοχή του Συλλόγου τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής όπου τα κορίτσια του Συλλόγου εκπροσώπησαν επάξια την Πρέβεζα σε όλες τις κατηγορίες, όσο και σε Διεθνή Κύπελλα και Κάμπ Γυμναστικής.

Σημαντική ήταν η συμβολή του Συλλόγου με την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Δήμου Πρέβεζας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού αλλά και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Χαράς.

Η σεζόν έκλεισε μοναδικά για τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «Κλεοπάτρα» αφού εκτός από την ετήσια επίδειξη όλων των τμημάτων στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» διοργάνωσε σε συνεργασία με το Δήμο της Πρέβεζας και την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, για 5η συνεχή χρονιά και με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς της πόλης με την συμμετοχή δεκάδων αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Ο νέος κύκλος μαθημάτων ξεκίνησαν από τις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται!

Λειτουργούν τμήματα:

Ρυθμικής Γυμναστικής

Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής

Ενόργανης Γυμναστικής

Γενικής Γυμναστικής

Ψυχοκινητικές Δραστηριότητες

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

2682029514

και

6946736073

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ