ΠΡΕΒΕΖΑ : Εισιτήρια σε τιμή προπώλησης μέχρι της 19:30 για την Συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Όσοι δε προλάβατε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας σε τιμή προπώλησης (λόγω Κλειστών σημείων προπωλησης το Σάββατο) για την συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πρέβεζα, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε σήμερα από τις 17:00 μέχρι τις 19:30 το απόγευμα στα εκδοτήρια του Δημοτικού Κηποθεατρου “Γιάννης Ριτσος”. Μέχρι τις 19:30 τα εισιτήρια θα δίνονται στη τιμή των 13€ , ενώ στην συνέχεια τα εισιτήρια θα δίνονται στη τιμή των 15€.

ΠΡΕΒΕΖΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά κυρίως την μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τράγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Με την ικανότητα του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτυ, οπου μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ανεβαστικό και κεφάτο του ρυθμό, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς.

Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα, και ανάμεσα, στα τραγούδια, σαν δικές του.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στην Πρέβεζα στο Δημοτικό κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος θα ζήσουμε ακόμα μια βραδιά με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη, τη χαρά και την ελπίδα! Όλα αυτά δηλαδή που νιώθει ο Κωστής και ανυπομονεί να τα μοιραστεί μαζί μας.

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με της ιστορίες του “Καταστρώματος”. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό παιχνίδι με αυτά τα τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με το μοναδικό του τρόπο.

Ελάτε λοιπόν να αφεθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μία μοναδική συναυλία!

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites