Σάββατο, 15/12/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ : Φίλε έφυγε ο Νίκος και «παρέλυσε» ο Δήμος!

Σε μία πισίνα νερό «πνίγηκε» ο Δήμος Πρέβεζας εξαιτίας της απουσία του ενός και μοναδικού υπαλλήλου που εξυπηρετεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας.

Όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το mypreveza.gr πριν από περίπου δύο εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης άνω του 80% των παλιών σωληνώσεων με νέας γενιάς πολυστρωματικές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί κανονικά και το μόνο που απομένει είναι να καθαριστεί η πισίνα και να γεμίσει νερό.

Τι πιο απλό; Θα έλεγε κάποιος!Και όμως ο Δήμος Πρέβεζας ξέρει πάντα να κάνει τα εύκολα – δύσκολα!Ο Υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για το κολυμβητήριο βρίσκεται σε άδεια και έτσι η Πρέβεζα καλωσόρισε και τον Αύγουστο χωρίς να λειτουργεί η μεγάλη πισίνα.

Είναι δυνατόν εν έτη 2017 να παίρνει την άδεια του ένας υπάλληλος και να παραλύει ένα ολόκληρο κολυμβητήριο;Στη Πρέβεζα όλα μπορούν να συμβούν!

Η ευθύνη φυσικά και ανήκει στο Δήμο Πρέβεζας καθώς όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερη ανάρτηση δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό ένας και μόνο υπάλληλος να εξυπηρετεί τις ανάγκες ολόκληρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Είχαμε κρούσει τον κώδωνα για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, όπως πάντα όμως ο Δήμος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αντί λοιπόν ο Δήμαρχος να καταθέτει μηνύσεις και αγωγές σε Μέσα Ενημέρωσης,θα μπορούσε να παρακολουθεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα την κριτική τους,  μήπως και βοηθηθεί στο τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του στο Δήμο της Πρέβεζας. Μπορεί να έχει μοιρασμένες τις αρμοδιότητες, όμως ο ίδιος εκλέχθηκε για να ασκεί έλεγχο (και να του ασκείται έλεγχος) και να δίνει λύσεις στα προβλήματα εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν!

Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση όπως φαίνεται οι έχοντες αρμοδιότητα δεν μπορούν να δώσουν λύση και όπως ήταν φυσικό και είχε προειδοποιήσει το mypreveza.gr για μια τέτοια εξέλιξη,  ο υπάλληλος κάποια στιγμή πήρε άδεια και έτσι η μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου είναι σε μαύρο χάλι!

Θα λειτουργήσει τελικά η μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Πρέβεζας;;;Την απάντηση θα την δώσει ο Δήμος … Αν και αν θέλετε την άποψη μας ένα τέτοιο ενδεχόμενο Αυγουστιάτικα θα ήταν σκέτη κοροϊδία για τους Δημότες της πόλης!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ