Τετάρτη, 16/01/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : «Υπάρχει φιλότιμο στις μέρες μας»

Τις δύσκολες μέρες που διανύει η ελληνική κοινωνία λόγω της οικονομικής κρίσης,ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι με φιλότιμο, μα πάνω από όλα ΉΘΟΣ!

Τέτοια παράδειγματα ανθρώπων υπάρχουν ευτυχώς και στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με αναγνώστρια ( το μηνυμα της οποιας θα διαβασετε παρακάτω) που ήταν παρούσα στο περιστατικό, ιδιοκτήτες καταστήματος  βρήκαν πορτοφόλι στην είσοδο του καταστήματος τους και το επέστρεψαν μαζί με όλα του τα υπάρχοντα στην κάτοχο του.

«Σήμερα πήγα να βγάλω 2 αντικλειδια στο μαγαζί του Νώντα στα παλιά φροντιστήρια.
Την ώρα που ήμουν μέσα, μπήκε ο ιδιοκτήτης μαζί με έναν άλλο κύριο και ανήσυχοι και οι δυο μας έδειξαν ένα πορτοφόλι που βρήκαν στην είσοδο του καταστήματος.
Το άνοιξε ο ίδιος ο Νώντας μπροστά μας για να είμαστε «μάρτυρες» ότι δεν πήρε τίποτα ο άνθρωπος και μέσα είχε ταυτότητα δίπλωμα οδήγησης κάρτες τράπεζας και αρκετά μετρητά.
Από την φωτό της ταυτότητας αναγνώρισαν ότι επρόκειτο για πελάτισσα τους που είχε βγει προ ολίγων λεπτών από το κατάστημα και ο Νώντας πήρε το ποδήλατο του μέσα στον καύσωνα στις 14.00 το μεσημέρι και έφυγε γρήγορα να πάει στην οικία της να το παραδώσει πριν η γυναίκα πανικοβληθεί για τα χαρτιά και τα χρήματα της.
Πολλά μπράβο, ένιωσα περήφανη που είμαι συμπολίτισσα αυτού του ανθρώπου!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ