Κυριακή, 17/02/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για την παραχώρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Στο πλαίσιο του Κανονισμού Χρήσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων,  του Δήμου Πρέβεζας ενημερώνει τους  αθλητικούς συλλόγους  πως στην αποκλειστική προθεσμία από 07-08-2017 έως 19/08/2017, ο νόμιμος εκπρόσωπος του κάθε Συλλόγου θα πρέπει να υποβάλει στο γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας (κτίριο πρώην Λαικής Αγοράς )  τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αίτηση με Δήλωση για Έδρα της  Ομάδας
  • Έγγραφο της διοργανώτριας αρχής ( Ε.Ο.ΠΕ – Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε κ.τ.λ ) με το οποίο γνωστοποιείται το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος 2017-2018 για όλα τα τμήματα που κάνουν χρήση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Πρέβεζας  και σε ποια κατηγορία.
  • Έναρξη του Πρωταθλήματος περιόδου 2017-2018
  • Ονομαστική κατάσταση Αθλουμένων
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν παράγουν έργο έπ΄ αμοιβή
  • Για τις Ακαδημίες που λειτουργούν ημέρες – ώρες και χώρο (Αθλητική Εγκατάσταση )

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά είναι απαραίτητα για την εξέταση από το Δημοτικό Συμβούλιο της παραχώρησης της χρήσης  των αθλητικών εγκαταστάσεων  από τον Δήμο Πρέβεζας  και πάντοτε σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεων που θα  εκδοθεί.
Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου θα πρέπει να έχει μαζί του την σφραγίδα του Συλλόγου, καθώς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως Α.Φ.Μ. κτλ σε περίπτωση που του ζητηθούν για την εγγραφή του.
Σε κάθε περίπτωση που δεν θα προσκομιστούν τα ανωτέρω απαιτούμενα δικαιολογητικά στην αποκλειστική προθεσμία , δεν θα εξετάζονται περαιτέρω αιτήματα για παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων από το Δήμο Πρέβεζας .

 

Ο

Αρμόδιος Υπάλληλος

Ρούσσος Δημήτριος

Η

Προισταμένη

Κοψάρη Δήμητρα

Η

Διευθύντρια

Γιαννούλη  Κλεοπάτρα

Ο

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

για θέματα Αθλητισμού

Γεράσιμος Ντίτσος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ