Όλα έτοιμα για το 6ο 3on3 Basketball tournament Σ.Κ Νικόπολη στην Πρέβεζα

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραχώρησαν σήμερα οι συντελεστές της διοργνάνωσης

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά την Δευτέρα στα Γήπεδα Μπάσκετ “Στάθης Παρούσης¨στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας το 6ο 3on3 Basketball Tournament στην πόλη της Πρέβεζας.

Πρόκειται για μια γιορτή του μπάσκετ και του αθλητισμού η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο τα τελευταία 6 χρόνια και πλέον αποτελεί θεσμό όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά για όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Αλκίνοο Κωνή  κάθε χρόνο περισσότερες από 100 ομάδες δηλώνουν συμμετοχή στο τουρνουά, ενώ εκατοντάδες είναι και οι θεατές που το παρακολουθούν στις κερκίδες του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

 

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου τόνισε πως η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις και ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στη διοργάνωση του τουρνουά,  ενώ υπογράμμισε πως όλες οι τοπικές επιχειρήσεις που έχουν την δυνατότητα θα πρέπει να βοηθούν τέτοιου είδους διοργανώσεις.

 

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Περικλής Βασιλάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία για την διεξαγωγή του Τουρνουά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για μεγάλη μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που δεν παρευρέθησαν στην συνέντευξη τύπου.

Εκ μέρους του Μεγάλου Χορηγού του φετινούς τουρνουά «Πηγές Κωστηλάτας» ο κ. Νικός Παναγιώτου συνεχάρη τους διοργανωτές για το γεγονός ότι κατάφεραν μέσα σε 6 χρόνια να κάνουν αυτή τη διοργάνωση  θεσμό.

Ο κ. Απόστολος Σουλιώτης μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά έκανε ιδιαίτερη μνεία στο διεθνή διαιτητή κ. Μητσόπουλο που συνέβαλε καθοριστικά στην έλευση υψηλών προσκεκλημένων όπως ο Αργύρης Καμπούρης, ο κ.  Ρωμανίδη, που είναι από τη χρυσή γενιά του 87, αλλά και ο  πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας  Μιχάλης Κακιούζης που κατάγεται από την Πρέβεζα, ο γνωστός προπονητής κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο γυμναστής της εθνικής ομάδας ανδρών και γυναικών κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος μάλιστα θα διδάξει στο basketball camp, ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ κ. Βαγγέλης Ιωάννου, ο οποίος θα συντονίσει και μια ημερίδα που θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Margarona Royal, με θέμα την εξέλιξη του μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια.

Επίσης αναφέρθηκε στην συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ όπου κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα γίνεται τουρνουά συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Πρέβεζας. Παράλληλα σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας θα γίνει στις 14 Ιουλίου από τις 18:00 ως τις 21:00 εθελοντική αιμοδοσία.

«Υποσχεθήκαμε ως Σύλλογος Νικόπολη και η Οργανωτική Επιτροπή τα προηγούμενα χρόνια μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ και τείνουμε χρόνο με το χρόνο να την κάνουμε έναν πολύ μεγάλο εβδομαδιαίο αθλητικό θεσμό» είπε κλείνοντας ο κ. Σουλιώτης.

Επαναλαμβάνουμε πως το 3on3 ξεκινά την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 16 Ιουλίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τους συμμετέχοντες περιμένουν εκπλήξεις και δώρα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε στα τηλέφωνα:

6959553341 και 6956012461 είτε στο email: basket3on3preveza@hotmail.gr

Δηλώστε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1NRv1GsygASKI37BEzRu1p0pJHPeD67I06QpStPBLurY/edit


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites