Το Σάββατο 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση της «Όπερας του Νερού και του Ονείρου».

Το έργο φέτος παρουσιάζεται βελτιωμένο και πλουσιότερο σε σχέση με πέρυσι και ήδη φιλοξένησε μέρος του χορωδιακού φεστιβάλ που διοργάνωσε η χορωδία «Αρμονία».

Η Πινακοθήκη «Λέανδρος Μιχ. Σπαρτιώτης», με την αρωγή του Δήμου Πρέβεζας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και των χορηγών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν ότι η «Όπερα του Νερού και του Ονείρου», λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και φέτος το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου και θα πραγματοποιηθούν περισσότερες εκδηλώσεις.
Να θυμίσουμε ότι το δημιούργημα του Λέανδρου Σπαρτιώτη είναι μια πρωτότυπη και επιβλητική θεατρική σκηνή μήκους 30 μέτρων, ύψους 8 και εμβαδού περίπου 200 τετραγωνικών.
Η επένδυσή της είναι από ανακυκλώσιμα υλικά (αλουμινένια και μεταλλικά κουτάκια αναψυκτικών, ποτών, γάλατος, καφέδων κλπ). Τα πολύχρωμα κουτάκια – 30.000 περίπου – ξαναγίνονται χρήσιμα, αφού, τοποθετημένα στη σκηνή, αποκτούν έτσι ένα δεύτερο κύκλο ζωής και συνθέτουν την πολύχρωμη και φαντασμαγορική «Όπερα του Νερού και του Ονείρου».
Το έργο δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού γι αυτό απαιτήθηκαν περίπου 4 χρόνια σχεδιασμού και συλλογής των χιλιάδων ανακυκλώσιμων κουτιών και επί πλέον αρκετός χρόνος για την κατασκευή του.
Το έργο φέτος παρουσιάζεται βελτιωμένο και πλουσιότερο σε σχέση με πέρυσι και ήδη φιλοξένησε μέρος του χορωδιακού φεστιβάλ που διοργάνωσε η χορωδία «Αρμονία».
Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου και ώρα 9:00 μ.μ., με καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι οποίοι και θα αποδώσουν μοναδικά τους ρόλους τους, μέσα από το πλούσιο ρεπερτόριό τους.

Όλο αυτό το έργο θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του Δήμου Πρέβεζας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και των αγαπητών φίλων χορηγών και συνεργατών εθελοντών, τους οποίους ο κ. Σπαρτιώτης ευχαριστεί θερμά.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στην εναρκτήρια και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της «Όπερας του Νερού και του Ονείρου» για να μοιραστούμε και να διευρύνουμε τα όνειρά μας.
Η πρόσβαση για το κοινό γίνεται από το λούνα παρκ στη θέση Πευκάκια.
Η παρουσία σας αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και σας περιμένουμε.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites