Στην Αμμουδιά οι κάτοικοι κάνουν τα πάντα για να έχουν υπηρεσίες υγείας!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πάργας με τις ελλιπείς υπηρεσίες υγείας είναι πλέον γνωστό σε όλους.

Με αυτή την αφορμή μάλιστα οι κάτοικοι έχουν κλείσει τον δρόμο στο κόμβο του Μεσοποτάπου δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων μόλις μηνών, διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Και ενώ ο Δήμος Πάργας έχει παραχωρήσει στην διοίκηση του ΕΚΑΒ χώρο για να στεγαστεί σταθμός στο Μεσοπόταμο και το ΕΚΑΒ έχει πάρει την σχετική απόφαση δημιουργίας του, το Υπουργείο Υγείας προβάλει γελοίες δικαιολογίες για να μην προχωρήσει αυτό το θέμα.

Από τις 20 Ιουλίου και εν μέσω καυτής τουριστικής περιόδου στην περιοχή, ξεκίνησαν οι βάρδιες Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ , ούτως ώστε να αποφευχθούν και νέα φαινόμενα καθυστερήσεων στις διακομιδές ασθενών, όπως παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με τους κατοίκους αυτό μπορεί να είναι κάτι από το τίποτα, όμως δεν αρκεί για να τους κάνει να νιώσουν ασφάλεια, καθώς το κακό μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε ώρα και μέρα και όχι στις προγραμματισμένες βάρδιες, αφήνοντάς τους έτσι και πάλι ξεκρέμαστους.

Η Ψαροταβέρνα “ο Πατέρας” λοιπόν, με πλήρες το αίσθημα της ευθύνης και δίνοντας παράδειγμα επαγγελματισμού, ανέλαβε να παρέχει δωρεάν σίτιση στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, βάζοντας και αυτή με τη σειρά της ένα λιθαράκι στις προσπάθειες όλων των κατοίκων της περιοχής για πλήρη κάλυψη υπηρεσιών υγείας.

“Φροντίζουμε, αυτούς που μας φροντίζουν. Ένα πιάτο φαγητό για τους ανθρώπους που μέσα σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες και μέσα στη ζέστη, εργάζονται για το καλό όλων μας, είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε” είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της Ταβέρνας Γιώργος Χριστοδούλου στο mypreveza.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites