Παρασκευή, 05/06/2020

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό 65χρονου στο δρόμο από Μεσοπόταμο προς Καναλάκι

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι που μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά δεν μπορούν να κάνουν άλλη υπομονή μέχρι τις 20 Ιουλίου που θα ξεκινήσει την λειτουργία του ο Σταθμός του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει καλά καλά το «μελάνι» των δημοσιεύσεων, για την πρόσφατη κινητοποίηση των δημοτών της Πάργας σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας ολόκληρης της περιοχής και την Τρίτη το πρωί ήρθε άλλο ένα συμβάν για να καταδείξει την σοβαρότητα της κατάστασης.

Ένας 65χρονος δικυκλιστής από το Μεσοπόταμο βρέθηκε από έναν περαστικό να κείτεται για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους στο έδαφος, στον δρόμο προς Καναλάκι.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφυγε από την Πρέβεζα για να παραλάβει τον τραυματία, όμως η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη και  για ακόμα μία φορά χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ο 65χρονος αυτή τη στιγμή παλεύει για να κρατηθεί στην ζωή.

Όλη αυτή την ώρα που το ασθενοφόρο βρίσκονταν καθ’οδόν για να παραλάβει τον τραυματία, εκείνος σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, έχασε πάρα πολύ αίμα και σαν να μην έφθανε αυτό, σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΣΥ, ο τραυματίας έπρεπε πρώτα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και από εκεί να πάρει «παραπεμπτικό» για τα Γιάννενα όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σε λίγες ημέρες βέβαια θα ξεκινήσει η λειτουργία του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, αρχικά σύμφωνα με τις πληροφορίες μόνο για τις τρεις ημέρες, Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, όμως σίγουρα αυτό δεν μπορεί να παραμείνει έτσι, αφού το κακό μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ