Σάββατο, 06/06/2020

Τρεις άμεσες διακομιδές στα Γιάννενα μέσα σε 24 ώρες από το Δήμο Πάργας έκαναν τα Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

Η αναγκαιότητα για μόνιμο Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο φάνηκε για ακόμα μία φορά τα τελευταία 24ωρα. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 24 Ιουλίου τα Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που κάνουν βάρδιες στην περιοχή χρειάστηκε να μεταφέρουν τρία περιστατικά άμεσα στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων. Έτσι δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος και οι άνθρωποι έφτασαν έγκαιρα, για να τους παρασχεθεί Ιατρική Φροντίδα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει οι κάτοικοι της Αμμουδιάς κάνουν τα πάντα για να έχουν υπηρεσίες υγείας στην περιοχή τους, αναφερόμενοι στο γεγονός ότι η ψαροταβέρνα «Ο Πατέρας» του Γιώργου Χριστοδούλου φροντίζει για την σίτιση του πληρώματος του ΕΚΑΒ, παραλείψαμε να αναφερθούμε και στην ταβέρνα «Γλάρος»  ιδιοκτησίας του προέδρου της Αμμουδιάς κ. Κώστα Γκόγκα, στην οποία σιτίζεται το δεύτερο πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

«Είναι πολύ λίγο το να ταΐζουμε 4 παιδιά του ΕΚΑΒ μπροστά στην φροντίδα και στις ανθρώπινες ζωές που μπορούν να σωθούν και να σώζουν ζωές..!!!! Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να πάρουμε τα μέτρα μας έτσι ώστε να έχουμε μόνιμα Σταθμό ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο και πρέπει να βοηθήσουν όλοι για αυτό. Είναι τιμή μας να έχουμε τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στην πόρτα μας. Αυτό είναι μια αρχή και για πάντα να μείνει εύχομαι.» δήλωσε ο Πρόεδρος της Αμμουδιάς στο mypreveza.gr.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους επαγγελματίες της Αμμουδιάς , οι οποίοι έχοντας υψηλά το αίσθημα της ευθύνης κάνουν τα πάντα για να έχουν υπηρεσίες υγείας στην περιοχή τους.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ