Τετάρτη, 05/08/2020

Τέσσερις θέσεις εργασίας στο Δήμο Πρέβεζας

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη 4 θέσεων στο Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πρέβεζας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων που θα εργαστούν στις δομές του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πρέβεζας.
Οι προσλήψεις αφορούν 1 θέση Π.Ε Φαρμακοποιού και 1 θέση Π.Ε /Τ.Ε Κοινωνικού Λειτουργού για το Κοινωνικό Φαρμακείο Πρέβεζας καθώς επίσης 1 θέση Π.Ε/Τ.Ε Κοινωνικού Λειτουργού και 1 θέση Βοηθητικού Προσωπικού κατηγορίας Δ.Ε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πρέβεζας.
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά κατατίθενται στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Πρέβεζας ενώ τελευταία μέρα για την υποβολή τους είναι η Δευτέρα 24η Ιουλίου.
Οι προσλήψεις γίνονται για διάστημα ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης των συμβάσεων έως την λήξη του προγράμματος.
Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών στον Δήμο της Πρέβεζας εντάχθηκε στο Υπηρεσιακό Πρόγραμμα “Ηπειρος 2014-2020” τον Φεβρουάριο του 2017 με υπογραφή της σχετικής Απόφασης από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα παρέχουν βοήθεια σε σταθερή βάση σε τουλάχιστον 100 ωφελούμενους.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο θα παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και φαρμακευτικά προϊόντα σε άτομα/νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα διαθέτει σε άτομα που έχουν ανάγκη, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης – υπόδησης, οικιακό εξοπλισμό, βιβλία κ.α.
Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τη λειτουργία της Δομής ανέρχεται σε 243.360,00 €. Ημερομηνία έναρξης της Πράξης ορίστηκε η 1η Μαΐου 2017 και λήξης η 30η Ιουνίου 2020.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ