Πέμπτη, 05/12/2019

Προς συζήτηση στην 6η ΥΠΕ το νέο Οργανόγραμμα του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε τις αλλαγές που θα προκύψουν

Στην 6η ΥΠΕ προς συζήτηση βρίσκεται η πρόταση της διοίκησης του Νοσοκομείου Πρέβεζας για τις αλλαγές στο Οργανόγραμμα του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr η πρόταση αυτή προβλέπει μεταξύ άλλων και την αύξηση των κλινών του Νοσοκομείου της Πρέβεζας σε 133, από 120 που είναι σήμερα.

Η αύξηση αυτή αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της διοίκησης του Νοσοκομείου καθώς πρόκειται να έχει πολλαπλά οφέλη στην λειτουργία του με βασικότερο την λειτουργία των ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών), ως ξεχωριστό τμήμα, αλλά και την δημιουργία δύο επιπλέον θέσεων Ιατρών, πράγμα που σημαίνει σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών στα τακτικά ιατρεία και ακόμα αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση τους.

Όπως καταλαβαίνεται σε περίπτωση που επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί το Νοσοκομείο Πρέβεζας θα μπει σε μία άλλη σαφώς καλύτερη τροχιά,αφήνοντας πίσω την τελευταία αλλαγή στο οργανόγραμμα που είχε πραγματοποιηθεί επί κυβέρνησης Σαμαρά και η οποία το είχε πλήξει σοβαρά, αλλά ευτυχώς όχι ανεπανόρθωτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ