Κυριακή, 23/02/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ : Το αστείο ενός 4χρονου αγοριού που αναστάτωσε το λιμάνι της πόλης

photo αρχείου

Τέλος καλό όλα καλά στην περιπέτεια ενός 4χρονου ο οποίος, αποφάσισε να παίξει κρυφτό αναστατώνοντας όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Λούνα Παρκ αλλά και στις γύρω περιοχές.

Ο μικρός που πήγε μια βόλτα με την γιαγιά και τον παππού του το βράδυ της Παρασκευής διέφυγε της προσοχής τους και κρύφτηκε για πάνω από 20 λεπτά πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Όπως ήταν λογικό μόλις η γιαγιά του και ο παππούς του αντιλήφθηκαν την απουσία του άρχισαν να τον ψάχνουν κινητοποιώντας όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Λούνα Πάρκα, αλλά και τους ιδιοκτήτες οι οποίοι έκαναν συνεχείς ανακοινώσεις από το μικρόφωνο βοηθώντας με κάθε τρόπο να βρεθεί ο μικρός.

Τελικά ο πιτσιρικάς εθεάθη από από μπαλκόνι γειτονικής πολυκατοικίας να κρύβεται πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα απολαμβάνοντας την αγωνία όλων από την αναστάτωση που είχε δημιουργήσει.

Η κυρία που τον «συνέλαβε» από το μπαλκόνι της να κρύβεται κατέβηκε απευθείας και παρέδωσε τον μικρό ταραξία στην σοκαρισμένη γιαγιά του που επί 20 και πλέον λεπτά είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της , βάζοντας έτσι ένα τέλος στην αγωνία της, αλλά και την αναστάτωση που είχε δημιουργήσει σε όλους όσους βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο Λούνα Πάρκ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ