Τετάρτη, 05/08/2020

Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας

Τον επισκέφθηκαν τα αδέρφια του, ο Παύλος Πολάκης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Ήταν 09:53 το πρωί του Σαββάτου, 08.07.2017, όταν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βγήκε από το Ευγενίδειο, όπου και νοσηλεύονταν από χθες και αποχώρησε.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταφέρθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης, η οποία έγινε επιτυχώς το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό να περνάει το βράδυ στο Ευγενίδειο.
Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη, αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε την Πέμπτη και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε πόνους την Πέμπτη και αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε ότι πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, με την εισαγωγή να γίνεται λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός εισήχθη στις 15:00 το μεσημέρι στο Ευγενίδειο.
Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, οι συγγενείς του πρωθυπουργού ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ στο Ευγενίδειο έφτασε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Ο πρωθυπουγός, Αλέξης Τσίπρας, υπεβλήθη σήμερα σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης, εδώ το μεσημέρι στο Ευγενίδειο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του, ξύπνησε, είναι μια χαρά. Ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του ιδρύματος και τους θεράποντες ιατρούς του και αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο», τόνισε κατά την έξοδό του.

Στο δωμάτιο που ανάρρωνε ο πρωθυπουργός βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στο Ευγενίδειο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ρεπορτάζ για το newsit.gr: Κώστας Στάμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ