Τρίτη, 02/06/2020

«Μια ματιά» το βιβλίο του Πρεβεζάνου Γιώργου Βαγγελάκη παρουσιάζεται στην Πρέβεζα

Δελτίο τύπου

Μετά το Ημερολόγιο Σκέψεων (2014), ο Γιώργος Βαγγελάκης επιστρέφει με το νέο του βιβλίο με τίτλο Μια ματιά. Πρόκειται για μία φρέσκια ποιητική συλλογή, απαρτιζόμενη από 39 ποιήματα που μιλούν για της ζωής τις ματιές∙ τα όνειρα, τις προσδοκίες, τα συναισθήματα αλλά και τις σκέψεις που μας κατακλύζουν καθημερινά. Ματιές άλλοτε γρήγορες κι επιφανειακές κι άλλοτε πιο βαθιές και ουσιαστικές.

Ο χρόνος, ο έρωτας, η αγάπη και η μοναξιά, είναι οι κατευθυντήριοι άξονες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν τους αναγνώστες και θα τους κάνουν ν’ αναζητήσουν τις δικές τους αλήθειες.

 

  Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία Ελλάδας και Κύπρου από τις εκδόσεις Οδός Πανός.

 

Βιογραφικά στοιχεία συγγραφέα

Ο Γιώργος Βαγγελάκης γεννήθηκε  το Νοέμβριο του 1985 και μεγάλωσε στην πόλη της Πρέβεζας. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία καθώς και Εκπαιδευτική Θεωρία, Ιστορία και Πολιτική στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης κι εν συνεχεία Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως εκπαιδευτικός – παιδαγωγός.

 

Συντελεστές παρουσίασης

Ομιλητές:

Αθηνά Παππά, δημοσιογράφος στην εφημερίδα Βήμα της Πρέβεζας

Χριστίνα Λέκκου, φιλόλογος/ βιβλιοκριτικός στο blog Dreamers & Co

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 20.30 το απόγευμα στην Οικία Αθανασιάδη στην Πρέβεζα (Σαπουντζάκη 4 & Λ. Βύρωνος – Ιστορικό Κέντρο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ