Τρίτη, 11/08/2020

Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκίνησε στην Πρέβεζα το 6ο 3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη

Οι αγώνες θα διεξάγονται τις ώρες 6 με 9 το βράδυ και οι διοργανωτές υπόσχονται μεγάλες μπασκετικές στιγμές και εκπλήξεις, καθώς στο χώρο μεταξύ άλλων θα βρεθούν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Αργύρης Καμπούρης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Μιχάλης Κακιούζης κ.α

Με την συμμετοχή 130 ομάδων και περισσοτέρων από 600 αθλητών ξεκίνησε την Δευτέρα 10 Ιουλίου στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, το 6ο 3on3 Preveza Basketball tournament που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη»με συνδιοργανωτή την Π.Ε Πρέβεζας και υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας.

Για μία εβδομάδα η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπά στην πόλη της Πρέβεζας, αφού το φετινό ρεκόρ συμμετοχών καθιστά αυτή την μπασκετική διοργάνωση την μεγαλύτερη για ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα.

Η ψυχή του 3on3 basketball tournament, φαίνεται πως για ακόμα μια χρονιά είναι οι εθελοντές και οι χορηγοί του, οι οποίοι για ακόμα μια χρονιά δίνουν το καλύτερο τους εαυτό.

 Το καλύτερο τους εαυτό όμως δίνουν και οι συμμετέχοντας οι οποίοι προσφέρουν ένα μοναδικό μπασκετικό θέαμα, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους.

Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά τις ώρες 6 με 9 το βράδυ και οι διοργανωτές υπόσχονται μεγάλες μπασκετικές στιγμές και εκπλήξεις, καθώς στο χώρο μεταξύ άλλων θα βρεθούν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Αργύρης Καμπούρης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Μιχάλης Κακιούζης κ.α

Η είσοδος για το κοινό είναι ελέυθερη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ