Τρίτη, 11/08/2020

Θωμάς Κάρτσακλας: “Ο κ. Φωκάς είναι μαριονέτα κάποιων και δεν το έχει καταλάβει”

"Από τις εκλογές τους απέκλεισαν τα σωματεία, όχι εμείς!Από 41 σωματεία πήραν μόλις μία υπόδειξη."

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας στον ΣΤΑΘΜΟ της Πρέβεζας και την εκπομπή ΣΤΑΘΜΟΣ στα ΣΠΟΡ με τον Βησσαρίων Σάκκο.

Ο κ. Κάρτσακλας απάντησε στις αιχμές που αφήνει η “υποτιθέμενη” όπως ο ίδιος είπε αντιπολίτευση για την νομιμότητα των διαδικασιών στις εκλογές.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο κ. Φωκάς αντιφάσκει , αφού από την μία υποστηρίζει πως δεν είναι  υποχρεωτική η υπόδειξη σωματείου για κάθοδο στις εκλογές τις ΕΠΣ και από την άλλη ο ίδιος κατέθεσε υπόδειξη από το σωματείο του Μύτικα.

Σχετικά με τα όσα του καταλογίζει ο κ. Φωκάς για το ποινικό του μητρώο είπε μεταξύ άλλων πως “Το ποινικό μου μητρώο είναι το ίδιο που έλεγξε ο κ. Πότσιος πριν από 4 χρόνια.Θα δούμε τι επιπτώσεις θα έχει ο κ. Φωκάς για τα λεγόμενα του»

Επίσης ο κ. Κάρτσακλας τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να μην γίνουν οι εκλογές την Δευτέρα ασκώντας δριμεία κριτική σε αυτούς που επιδιώκουν το αντίθετο λέγοντας πως “κοιτάζουν μόνο την πάρτι τους” και δεν σκέφτονται τι επιπτώσεις που θα έχουν τα σωματεία από μία τέτοια εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ