Σάββατο, 06/06/2020

Θρίλερ με πτώμα στον Υμηττό-Βρέθηκε ο 38χρονος αγνοούμενος αστυνομικός Αντώνης Δημοτάκης;

Περαστικός βρήκε σορό σε προχωρημένη σήψη, στην περιοχή Κυρά Ελένη στον Υμηττό - Δίπλα του βρέθηκε όπλο - Ερευνάται αν πρόκειται για τον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Καισαριανή το απόγευμα της Τρίτης στις 25 Απριλίου 2017

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους από περαστικό, στην περιοχή Κυρά Ελένη του Υμηττού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στη σορό βρέθηκε ένα όπλο. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής, καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η σορός είναι πολύ πιθανό να ανήκει στον 38χρονο αστυνομικό, Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Καισαριανή, το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου 2017, όταν και είχε αφήσει το σπίτι του ξεκλείδωτο, ενώ μαζί του δεν είχε πάρει τα κλειδιά του και τις ταυτότητές του, αλλά μόνο το υπηρεσιακό του όπλο. Το γεγονός αυτό, έκανε τόσο τους συγγενείς όσο και τους συναδέλφους του, να σκέφτονται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί έψαξαν ακόμα και σε μοναστήρια της Αττικής, ενώ έστειλαν σήμα και στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Όρους, σε μια προσπάθεια να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ο 38χρονος να εγκατέλειψε τα εγκόσμια και να κλείστηκε σε μοναστήρι. Ωστόσο, οι προσπάθειες ήταν άκαρπες.

Μάλιστα, και επειδή υπήρξε η μαρτυρία ενός οδηγού Ταξί, που υποστήριξε πως το επίμαχο βράδυ της εξαφάνισης πήρε κούρσα ένα νεαρό που έμοιαζε με τον 38χρονο αστυνομικό και τον μετέφερε στην περιοχή της Βουλιαγμένης, οι αστυνομικοί έψαξαν με δύτες ακόμα και το βυθό στην θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης και μάλιστα σε μεγάλο μήκος, επίσης χωρίς αποτελέσματα.

Παράλληλα, με ελικόπτερο αλλά και σκύλους της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί και πυροσβέστες, έψαξαν σημεία του Υμηττού που συνήθιζε ο 38χρονος Αστυνομικός να τρέχει και να γυμνάζεται.

Δυστυχώς όλες οι προσπάθειες, αστυνομικών, πυροσβεστών και συγγενών του 38χρονου, εδώ κι δυόμιση μήνες δεν είχαν αποτέλεσμα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ για το newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ