Παρασκευή, 29/05/2020

Ημέρα τροχαίων η χθεσινή για την Πρέβεζα-Κρίσιμη η κατάσταση της 14χρονης από το Χειμαδιό Πρέβεζας

Τρία τροχαία σε τρεις ώρες στην περιοχή

Τρία περιστατικά μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ωρών κλήθηκε να φέρει εις πέρας το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

Γύρω στις 15:00 το μεσημέρι συνέβη σοβαρό τροχαίο στην Καστροσυκία Πρέβεζας όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένα 14χρονο κορίτσι από το Χειμαδιό Πρέβεζας. Η τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όμως η κατάσταση της εκτιμήθηκε πάρα πολύ σοβαρή και αποφασίστηκε η διακομιδή της στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρίν προλάβει να αναχωρήσει το ασθενοφόρο για τα Γιάννενα, το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει και νέο,ευτυχώς ελαφρά, 30χρονο τραυματία ο οποίος έπεσε με δίκυκλο στο Άκτιο Βόνιτσας.

Γύρω στις 17:00 το απόγευμα στο Καναλάκι συνέβη και τρίτο τροχαίο με τραυματία και πάλι έναν δικυκλιστή ηλικίας 50 χρόνων. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καναλακίου στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας ο τραυματισμός του κρίθηκε ελαφρύς.

Η κίνηση στους δρόμους λόγω τουριστικής περιόδου είναι αυξημένη και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς αυξάνεται έτσι ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ