Ζήσε την εμπειρία Micra και απόκτησε το με προσφορές που θα σε κάνουν να ξεφύγεις το καλοκαίρι!

Οδηγήστε το νέο Micra στις εγκαταστάσεις της NISSAN ΛΑΪΝΑΣ στην Πρέβεζα και αποκτήστε το με έκπτωση έως και 600 €, ως τις 17 Ιουλιου

Το νέο Nissan Micra δεν έχει καμία σχέση με το Micra που αντικαθιστά. H νέα γενιά του ιαπωνικού μοντέλου «τραβάει» μια διαχωριστική γραμμή σε σχέση με το παρελθόν και κοιτάζει κατάματα, πλέον, την κορυφή στην κατηγορία των μικρών μοντέλων. Σε αυτή τη μάχη, η Nissan έχει φροντίσει να προικίσει το νέο της τέκνο με όλα τα εφόδια. Μεταξύ αυτών και η στοχευμένη γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει για πρώτη φορά τούρμπο μοτέρ στην ιστορία του μοντέλου.


Με σχεδίαση που εντυπωσιάζει Η σχεδίαση του νέου Micra είναι πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ με στοιχεία από το πρωτότυπο Nissan Sway του 2015, που χαρίζουν στο νέο Micra ένα άκρως ελκυστικό αμάξωμα με πολλές νευρώσεις, φώτα σε σχήμα boomerang, οροφή που δείχνει να αιωρείται στο πίσω τμήμα, αλλά και κρυμμένες στην κολώνα της οροφής πίσω χειρολαβές.
Εσωτερικό: Eνδιαφέρον αισθητικά και με καλούς χώρους. Στο εσωτερικό, η αναβάθμιση και εδώ είναι έντονη αφού συναντούμε μια επίσης πολύ μοντέρνα σχεδίαση, με οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, αλλά και χαμηλότερα τοποθετημένη θέση οδήγησης. Η ευχάριστη εικόνα συμπληρώνεται από τη διχρωμία του ταμπλό.

 

Το εσωτερικό του Micra είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στην κατηγορία. Άψογο και στον τομέα της ποιότητας, όπου το φινίρισμα και η συναρμογή βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Ο high tech χαρακτήρας του αυτοκινήτου ενισχύεται και από το προαιρετικό ηχοσύστημα της Bose που φέρει ηχεία ακόμη και στα προσκέφαλα (Tech Pack).

Τέλος, στον τομέα των χώρων το Micra είναι από τα πιο γενναιόδωρα της κατηγορίας και έτσι δε θα προβληματίσει σε κανένα σημείο τους πίσω επιβάτες (χώρος αποσκευών στα 300 λίτρα).
Οδική συμπεριφορά:Το νέο Micra είναι συνολικά ισορροπημένο στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς. Στις αστικές μετακινήσεις προσφέρει πολύ καλά επίπεδα άνεσης και παράλληλα στον αυτοκινητόδρομο είναι σταθερό ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες.
Οδηγήστε το νέο Micra στις εγκαταστάσεις της NISSAN ΛΑΪΝΑΣ στην Πρέβεζα και αποκτήστε το  με προσφορές που θα σε κάνουν να ξεφύγεις το καλοκαίρι!!!
NISSAN ΛΑΪΝΑΣ: Λεωφόρος Ιωαννίνων 456 Πρέβεζα , Τηλέφωνο: 2682028135


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites