Συνάντηση του βουλευτή Κώστα Μπάρκα με εκπροσώπους φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας.

Ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12 Ιουνίου) με εκπροσώπους φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι εκπρόσωποι των φοιτητών έθεσαν γενικά θέματα αναφορικά με τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, καθώς και ειδικότερα ζητήματα σχετικά με τη σίτιση, τη στέγαση και τη μετακίνηση των φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας.
Ο Κώστας Μπάρκας επισήμανε  ότι η παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας και γι’ αυτό το λόγο τα εκπαιδευτικά θέματα  είναι ψηλά στην ατζέντα αυτής της κυβέρνησης. Έδωσε έμφαση στην επικείμενη μεταρρύθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία, μεταξύ άλλων,  θα δίνει τη δυνατότητα δωρεάν φοίτησης στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών σε όσους φοιτητές έχουν οικονομικές δυσκολίες.
Υπογράμμισε, ότι το πρόγραμμα του νέου Ε.Σ.Π.Α. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης», που διαχειρίζονται οι διοικήσεις των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.,  δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης φοιτητών, που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και δεσμεύτηκε ότι θα  είναι αρωγός στις διεκδικήσεις της φοιτητικής κοινότητας για καλύτερες συνθήκες σίτισης, στέγασης και μετακίνησης.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κλειστά για 10 μέρες τα λογιστικά γραφεία

05/08/2021, 1:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στα τρέχοντα θέματα των ιδιοκτητών ακινήτων εστίασε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς

05/08/2021, 1:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το ΝΕΟ Nissan Qashqai ήρθε στην Nissan Λαϊνάς και εντυπωσιάζει!

05/08/2021, 11:08 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Π.Ε Πρέβεζας

04/08/2021, 11:35 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας : Ξεκίνησε η διαδικασία θεώρησης κυνηγετικών αδειών

04/08/2021, 11:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο μαγικές βραδιές χάρισε στο αγαπημένο του κοινό το 19ο Preveza Jazz Festival

04/08/2021, 10:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites