Συνάντηση του βουλευτή Κώστα Μπάρκα με εκπροσώπους φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας.

Ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12 Ιουνίου) με εκπροσώπους φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι εκπρόσωποι των φοιτητών έθεσαν γενικά θέματα αναφορικά με τη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, καθώς και ειδικότερα ζητήματα σχετικά με τη σίτιση, τη στέγαση και τη μετακίνηση των φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας.
Ο Κώστας Μπάρκας επισήμανε  ότι η παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας και γι’ αυτό το λόγο τα εκπαιδευτικά θέματα  είναι ψηλά στην ατζέντα αυτής της κυβέρνησης. Έδωσε έμφαση στην επικείμενη μεταρρύθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία, μεταξύ άλλων,  θα δίνει τη δυνατότητα δωρεάν φοίτησης στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών σε όσους φοιτητές έχουν οικονομικές δυσκολίες.
Υπογράμμισε, ότι το πρόγραμμα του νέου Ε.Σ.Π.Α. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης», που διαχειρίζονται οι διοικήσεις των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.,  δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης φοιτητών, που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και δεσμεύτηκε ότι θα  είναι αρωγός στις διεκδικήσεις της φοιτητικής κοινότητας για καλύτερες συνθήκες σίτισης, στέγασης και μετακίνησης.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυμα του Κώστα Μπάρκα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου 

19/05/2022, 11:18 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων

19/05/2022, 9:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου Πρέβεζας και Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής & Ελεγκτικής

19/05/2022, 9:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο συμβασιούχους γεωπόνους θα προσλάβει η ΔΑΟΚ Πρέβεζας

19/05/2022, 9:20 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Η Φλόγα της Μνήμης” άναψε στην Πρέβεζα – Λαμπαδηφορία για την Παγκόσμια αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

19/05/2022, 9:12 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μείωση στην πίεση του νερού λόγω εργασιών της ΔΕΗ στο χώρο των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΠ

19/05/2022, 8:49 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites