Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας για τις αρχαιρεσίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας χαιρετίζει τους εκατοντάδες εργαζόμενους οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στις αρχαιρεσίες του σωματείουκαι ενίσχυσαν σημαντικά τη δική τους φωνή και δύναμη, απορρίπτοντας τους εκβιασμούς και την πίεση της εργοδοσίας.
Από τους 202 ψηφίσαντες εργαζόμενους στις εκλογές του 2015, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ψήφισαν 315 εργαζόμενοι. Η συμμετοχή αυτή μας εξασφαλίζει 13 αντιπροσώπους για το ΕΚ Πρέβεζας, έναντι 8 του προηγούμενου διαστήματος και 3 αντιπροσώπους για την Ο.Ι.Υ.Ε., έναντι 2 αντιπροσώπων.
Η μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή των εργαζομένων,και μάλιστα από μεγάλους εργασιακούς χώρους του νομού (supermarket,εμπορικά καταστήματα κ.α.),αλλά και μικρότερους,αποτελεί απόδειξη και εγγύηση για το κύρος του σωματείου,είναι αποτέλεσμα της δράσης και της παρέμβασής  του για το κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου,δείχνει σε τελευταία ανάλυση ποιον οι ίδιοι εργαζόμενοι εμπιστεύονται.
Οι απαιτήσεις και τα καθήκοντά μας τώρα αυξάνονται!
Διαβεβαιώνουμε τους εργαζόμενους πως θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα, μαζί με τη δική τους συμβολή και δράση, να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση μισθών,εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.Από κοινού θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στη γενικευμένη και καλά οργανωμένη επίθεση κυβέρνησης – ΕΕ – μεγαλοεργοδοσίας και τους σχεδιασμούς τους,που μας θέλουν ανοργάνωτους,με σκυμμένο κεφάλι και απαθείς,φθηνή λεία για τα αφεντικά μας.
Από κοινού θα ανατρέψουμε την κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα, στο ΕΚ Πρέβεζας, στη Γ.Σ.Ε.Ε. και την Ο.Ι.Υ.Ε. Απομονώνοντας και αποδυναμώνοντας τις δυνάμεις του εργοδοτικού – κυβερνητικούσυνδικαλισμού,γυρνώνας οριστικά την πλάτη στο διασπαστικό σωματείο των Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δήμου Πρέβεζας,ένα σωματείο «σφραγίδα»,δεκανίκι της εργοδοσίας, που συγκροτούν οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ ,οι συνοδοιπόροι τους στο κίνημα–δυνάμειςτης Αγωνιστικής Παρέμβασης και εργοδοτικοί μηχανισμοί.Μοναδικοί λόγοι ύπαρξης του εν λόγω σωματείου είναι η διάσπαση των εργαζομένων,η υπονόμευση των αγώνων του υπάρχοντος ταξικού σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων,ο έλεγχος του αρνητικού για τους εργαζόμενους συσχετισμού δύναμης στο ΕΚ Πρέβεζας,καθώς βρίσκονται μακριά από τα προβλήματα των εργαζομένων,δεν έχουν καμία δράση και απουσιάζουν από κάθε προσπάθεια οργάνωσης και ενημέρωσης των εργαζομένων.
Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος,για να ισχυροποιηθούν οι εστίες αντίστασης στους χώρους δουλειάς,να δημιουργηθούν καλύτεροι όροι και προϋποθέσεις για ριζικές αλλαγές και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα, προς  όφελός μας.
ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυμα του Κώστα Μπάρκα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου 

19/05/2022, 11:18 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων

19/05/2022, 9:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου Πρέβεζας και Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής & Ελεγκτικής

19/05/2022, 9:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο συμβασιούχους γεωπόνους θα προσλάβει η ΔΑΟΚ Πρέβεζας

19/05/2022, 9:20 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Η Φλόγα της Μνήμης” άναψε στην Πρέβεζα – Λαμπαδηφορία για την Παγκόσμια αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

19/05/2022, 9:12 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μείωση στην πίεση του νερού λόγω εργασιών της ΔΕΗ στο χώρο των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΠ

19/05/2022, 8:49 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites